Eaton breidt maximale nominale capaciteit van 93PM UPS uit tot 500kVa

eaton-93pm-ups

Eaton breidt zijn 93PM UPS uit met een aantal nieuwe power modules. Deze bieden maken het mogelijk het nominale vermogen van de UPS op te schalen tot 500kVa, wat fors meer is dan de 200kVa die de voorgaande generatie maximaal kan leveren.

Dit meldt DatacenterDynamics. De 93PM is een driefasen UPS die modulair is opgebouwd en hierdoor schaalbaar is. Eaton stelt dat datacenterbeheerders behoefte hebben aan meer mogelijkheden om de capaciteit van hun UPS uit te breiden. Hier speelt het bedrijf in met nieuwe power modules, waarmee het nominale vermogen van de 93PM in stappen van 50kVa kan worden uitgebreid tot een maximum van 500kVa.

De UPS biedt een efficiëntie van 97% in dubbel conversie modus en 99% in Energy Saver System (ESS) modus. De 93PM is onder andere voorzien van een Hot Sync feature, Advanced Battery Management (ABM) om de levensduur van accu’s te vergroten en Variable Module Management System om de efficiëntie van het systeem te maximaliseren bij lage belasting.

Dossiers
Meer over
Lees ook
Zijn CO2-opslagcertificaten een model voor duurzamere datacenters?

Zijn CO2-opslagcertificaten een model voor duurzamere datacenters?

De bouwsector staat aan de vooravond van een transformatie met de introductie van Construction Stored Carbon Credits door de Climate Cleanup Foundation. Deze innovatie, gericht op het verminderen van de CO2-uitstoot door het gebruik van biobased materialen zoals hout, hennep, en stro in de bouw, biedt een veelbelovende aanpak om de milieu-impact v1

3D-geprint datacenter in Heidelberg afgerond

3D-geprint datacenter in Heidelberg afgerond

In Heidelberg, Duitsland, is de bouw van een 3D-geprint gebouw, bestemd als datacenter, voltooid. DatacenterWorks schreef er al eerder over. De vastgoedontwikkelaar en -investeerder Kraus Group heeft de sleutels van de faciliteit, genaamd Wavehouse Campbell Heidelberg, overgedragen aan de lokale cloud- en datacenter provider Heidelberg iT Manageme1

DC2HEAT-project wil AI toepassen voor hergebruik restwarmte

DC2HEAT-project wil AI toepassen voor hergebruik restwarmte

Het DC2HEAT-project gaat op zoek naar een klimaatvriendelijke benutting van restwarmte uit datacenters. Het project vindt plaats in Frankfurt.