Doe mee met Genetec op woensdag 7 april om 11:00 AM CET.

Logo_Genetec_RGB_TM

De huidige datagestuurde maatschappij stimuleert de groei van datacenters. Omgaan met veranderende regelgeving en toenemende cyberdreigingen maakt het alleen maar complexer voor datacenters die op het scherpst van de snede moeten blijven werken aan beveiliging en tegelijkertijd compliant moeten blijven. Om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen, moeten datacenters ervoor zorgen dat gevoelige gegevens veilig zijn en dat de toegang tot die gegevens naar behoren wordt beperkt.

Doe mee met Bruno Seon, Business Development Director bij Genetec, voor een levendige discussie over hoe datacenter teams de beveiliging van multi-tenant infrastructuren effectief kunnen beheren.

 

Wat u zult leren:

  • Bereik data-integriteit en verzeker de beveiliging van alle gebouwen, serverruimtes en computerracks.
  • De problemen in verband met de colocatie van infrastructuur onder de knie krijgen, terwijl u profiteert van een gedeelde architectuur om toegangsverzoeken te beheren en evacuatiepunten te activeren.
  • Behandel activiteitenrapporten om de naleving van de regelgeving, zoals ISO27001, te garanderen.

 

Klik HIER om te registereren

 

Meer over
Lees ook
Een datacenter complex? Kijk dan eens naar deze chipfabriek

Een datacenter complex? Kijk dan eens naar deze chipfabriek

Wie van mening is dat een datacenter een complexe technische omgeving is, doet er goed aan eens naar deze Youtube-video te kijken. Intel heeft deze video - ook wel de grootste 'unboxing'-video ooit genoemd - onlangs gedeeld. Hierin wordt de installatie van ASML's $380 miljoen kostende High-NA lithografiemachine in hun fabriek in Oregon getoond.

Dennis Snijder van NDIX blikt terug op de afgelopen 10 jaar

Dennis Snijder van NDIX blikt terug op de afgelopen 10 jaar

Datacenterworks bestaat tien jaar. Reden om de website onderhanden te nemen en stil te staan bij de vraag wat er in die periode zoal is veranderd. Daarvoor is gesproken met Dennis Snijder van NDIX.

Oproep tot registratie en controle van highend AI chips kan grote gevolgen hebben voor datacenters

Oproep tot registratie en controle van highend AI chips kan grote gevolgen hebben voor datacenters

In een recent rapport van de Universiteit van Cambridge wordt gepleit voor het reguleren van de uitlevering van highend AI-chips. Het gaat onder meer om een voorstel om deze chips te taggen en te registreren, wat implicaties kan hebben voor de werking en toegankelijkheid van datacenters wereldwijd. Het rapport, getiteld "Computing Power and the Go1