Doe mee met Genetec op woensdag 7 april om 11:00 AM CET.

Logo_Genetec_RGB_TM

De huidige datagestuurde maatschappij stimuleert de groei van datacenters. Omgaan met veranderende regelgeving en toenemende cyberdreigingen maakt het alleen maar complexer voor datacenters die op het scherpst van de snede moeten blijven werken aan beveiliging en tegelijkertijd compliant moeten blijven. Om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen, moeten datacenters ervoor zorgen dat gevoelige gegevens veilig zijn en dat de toegang tot die gegevens naar behoren wordt beperkt.

Doe mee met Bruno Seon, Business Development Director bij Genetec, voor een levendige discussie over hoe datacenter teams de beveiliging van multi-tenant infrastructuren effectief kunnen beheren.

 

Wat u zult leren:

  • Bereik data-integriteit en verzeker de beveiliging van alle gebouwen, serverruimtes en computerracks.
  • De problemen in verband met de colocatie van infrastructuur onder de knie krijgen, terwijl u profiteert van een gedeelde architectuur om toegangsverzoeken te beheren en evacuatiepunten te activeren.
  • Behandel activiteitenrapporten om de naleving van de regelgeving, zoals ISO27001, te garanderen.

 

Klik HIER om te registereren

 

Meer over
Lees ook
Uptime Institute lanceert Sustainability Assessment-toolvoor datacenters en digitale infrastructuur

Uptime Institute lanceert Sustainability Assessment-toolvoor datacenters en digitale infrastructuur

Uptime Institute heeft Sustainability Assessment geintroduceerd, een beoordelingstool die organisaties in staat stelt om duidelijk de duurzaamheidsreferenties van hun digitale infrastructuur te beoordelen, te benchmarken en te demonstreren aan al hun stakeholders.

Google introduceert ARM-gebaseerde Axion CPU voor datacenters

Google introduceert ARM-gebaseerde Axion CPU voor datacenters

Google heeft aangekondigd dat het zijn eerste op maat gemaakte ARM-gebaseerde processor voor datacenters, Axion, heeft ontwikkeld. Deze nieuwe processor is gebaseerd op Neoverse V2 processor-cores

Panduit gaat samen met Cisco datacenters duurzamer maken

Panduit gaat samen met Cisco datacenters duurzamer maken

Panduit heeft zijn intelligente PDU (iPDU) geïntegreerd met het Cisco Nexus Dashboard. Deze integratie geeft datacentermanagers een beter inzicht in het energieverbruik, de CO2-voetafdruk en de totale kosten (TCO)