Digital Realty benoemt Jeffrey Tapley tot Managing Director EMEA

Jeffrey Tapley

Digital Realty stelt Jeffrey Tapley aan als Managing Director voor Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Tapley was sinds maart 2019 actief als interim Managing Director EMEA. In deze rol was hij al verantwoordelijk voor Digital Realty’s activiteiten in de regio. Hij houdt kantoor in Londen en rapporteert direct aan Chief Financial Officer Andrew P. Power.

“De EMEA-regio vormt een belangrijk onderdeel van ons wereldwijde platform en Jeff’s diepgaande kennis van onze business, klantgerichte instelling en onuitputtelijke arbeidsethos maken hem de juiste persoon om ons groeiende EMEA-platform te leiden”, zegt Digital Realty Chief Financial Officer Andrew P. Power.

“Jeff heeft een heel belangrijke rol gespeeld bij onze recente klantwins en het realiseren van aanwezigheid voor Digital Realty op cruciale locaties in de regio. Daarnaast was hij nauw betrokken bij onze investeringen in nieuwe medewerkers om klanten optimaal te kunnen bedienen in West-Europa. Het is erg mooi dat Jeff de volgende fase van onze groei in EMEA wil leiden en ik kijk ernaar uit om met hem samen te blijven werken aan het ondersteunen van de digitale ambities van onze klanten in de regio.”

Jeffrey Tapley heeft veel ervaring in de wereldwijde datacenter- en vastgoedsector. Voorheen was hij binnen Digital Realty actief als Senior Vice President Global Portfolio Management, Senior Vice President Global Asset Management en Vice President Portfolio Management.

Voordat hij in 2013 bij Digital Realty in dienst kwam was Tapley Managing Director bij Fidelity Investments’ Real Estate Group en Long Wharf Real Estate Partners. Jeffrey Tapley is CFA charterholder en heeft een B.A. in Business and Economics van het St. Anselm College en een MBA in Finance van het Bentley College.

“Het is een eer om deze rol te mogen vervullen in deze veelbelovende tijd voor Digital Realty”, zegt Tapley. “Ik kijk ernaar uit om met onze klanten en teams in de regio te werken aan het zo optimaal mogelijk positioneren van Digital Realty, zodat we onze strategische uitbreidingsplannen kunnen realiseren en de wereldwijde groei van onze klanten kunnen ondersteunen.”

Meer over
Lees ook
DDA breidt uit om Klimaatakkoord kracht bij te zetten middels restwarmte projecten

DDA breidt uit om Klimaatakkoord kracht bij te zetten middels restwarmte projecten

De Dutch Data Center Association (DDA) heeft internet-veteraan Marc Gauw (58) benoemd als haar nieuwe kwartiermaker ter stimulering van het gebruik van datacenter restwarmte als nieuwe warmtebron voor Nederlandse huizen en bedrijven. Vorig jaar maakte DDA al publiek dat de Nederlandse datacenter sector zijn restwarmte gratis wil aanbieden aan de s1

NL-ix benoemt Aydin Yildiz als Chief Interconnection Officer

NL-ix benoemt Aydin Yildiz als Chief Interconnection Officer

NL-ix, de pan-Europese Interconnect Exchange, kondigt de benoeming aan van Aydin Yildiz als haar nieuwe Chief Interconnection Officer. In zijn nieuwe rol, die het belang van interconnectie voor NL-ix onderstreept, wordt Yildiz verantwoordelijk voor netwerkarchitectuur, strategie, productmanagement, de ondersteuning van key-accounts en inkoop. Bij1

Aanvullingen op managementteam versterken groeiplannen van Vertiv

Aanvullingen op managementteam versterken groeiplannen van Vertiv

Vertiv heeft meerdere aanvullingen op zijn managementteam aangekondigd, terwijl het bedrijf zijn tweede jaar als private onderneming ingaat. De nieuwe mensen zorgen voor een versterking van het bedrijf met het oog op de verwachte groei in 2018, waarin Vertiv doorgaat met het zichzelf herpositioneren op belangrijke markten en het versterken van de1