Delta lanceert SmartNode voor modulaire datacenters

Delta Smart Node

Delta heeft een nieuwe generatie modulaire infrastructuuroplossingen voor datacenters geïntroduceerd. De Taiwanese fabrikant mikt hiermee op telecom-bedrijven, enterprise-organisaties, colocatie providers en cloud providers.

De SmartNode-lijn kent een Tier II-classificatie, eventueel is optioneel ook Tier III mogelijk. De modules maken het mogelijk om snel computing-capaciteit te realiseren voor bijvoorbeeld IoT-projecten en andere toepassingen die relatief lage eisen stellen ten aanzien van latency.

De gemodulariseerde SmartNode-datacenters zijn verkrijgbaar in vijf verschillende capaciteiten, variërend van 33 kW tot 90 kW. De modules zijn standaard voorzien van een power-infrastructuur, IT-racks tot een gewicht van 1420 kilo per rack, koelfunctionaliteit en een DCIM-oplossing voor het monitoren van de omgeving.

 

 

Meer over
Lees ook
Dennis Snijder van NDIX blikt terug op de afgelopen 10 jaar

Dennis Snijder van NDIX blikt terug op de afgelopen 10 jaar

Datacenterworks bestaat tien jaar. Reden om de website onderhanden te nemen en stil te staan bij de vraag wat er in die periode zoal is veranderd. Daarvoor is gesproken met Dennis Snijder van NDIX.

Oproep tot registratie en controle van highend AI chips kan grote gevolgen hebben voor datacenters

Oproep tot registratie en controle van highend AI chips kan grote gevolgen hebben voor datacenters

In een recent rapport van de Universiteit van Cambridge wordt gepleit voor het reguleren van de uitlevering van highend AI-chips. Het gaat onder meer om een voorstel om deze chips te taggen en te registreren, wat implicaties kan hebben voor de werking en toegankelijkheid van datacenters wereldwijd. Het rapport, getiteld "Computing Power and the Go1

NorthC wil nieuw datacenter bouwen in Frankfurt

NorthC wil nieuw datacenter bouwen in Frankfurt

NorthC is van plan een nieuw datacenter te bouwen in Frankfurt. De aanbieder van colocatie datacenters breidt nu ook zijn managementteam uit. Naast strategie-uitbreiding, groeiversnelling en colocatiediensten wil het bedrijf in de toekomst ook hybride cloud- en connectiviteitsoplossingen kunnen aanbieden.