Delta introduceert SmartNode All-in-one Modularized Data Centre Solution voor 5G en IoT Edge Computing

Delta kondigt de lancering aan van SmartNode, een nieuwe generatie gemodulariseerde datacenter-infrastructuuroplossing, die flexibele stroomsystemen en koelontwerpen, een snelle implementatie en schaalbare capaciteit biedt voor een veelzijdige implementatie. Telecommunicatie-exploitanten, ondernemingen, datacenter-planners, colocatie-providers en cloud providers kunnen deze nieuwe Tier II-datacenterinfrastructuur (Tier III optioneel) gebruiken om snel hun edge computing-capaciteit op te schalen en de infrastructuur te bieden die nodig is voor zowel IoT- als low latency-toepassingen. De gemodulariseerde datacenters zijn beschikbaar in vijf verschillende capaciteiten, variërend van 33kW tot 90kW. 

Delta

"De datavolumes groeien snel, vooral met de uitrol van 5G en de komst van low latency-toepassingen zoals autonoom rijden, gezondheidszorg op afstand", zegt Rakesh Mukhija, Delta's senior director en hoofd van Mission Critical Infrastructure Solutions in de EMEA-regio. "In reactie op deze trend moet de informatie-infrastructuur ook veranderen. Er vindt nu een verschuiving plaats van cloud computing naar edge computing. Daarom introduceert Delta de nieuwe SmartNode gemodulariseerde datacenters, die perfect zijn voor edge computing en enterprise-level applicaties. Het alles-in-één-ontwerp biedt klanten niet alleen een one-stop-oplossing, maar zorgt ook voor een hoge systeemintegratie en betrouwbaarheid." 

Snelle implementatie 

De telecommunicatie-exploitanten wereldwijd bouwen momenteel hun 5G-infrastructuur uit en het internet of things groeit snel. Nieuwe netwerken zullen hogere transmissiesnelheden, meer bandbreedte en minder vertraging bieden. Deze prestaties zullen een geheel nieuwe generatie diensten mogelijk maken en kansen bieden op gebieden als virtual reality, augmented reality en autonome voertuigen. 

In deze IT-intensieve wereld met veel dataverkeer fungeert een edge datacenter als caching en data-aggregatiepunt tussen gebruikers en grotere datacenters om enorme IT-belastingen te verlichten. Netwerkexploitanten hebben behoefte aan een betaalbare, betrouwbare en snel inzetbare infrastructuur zoals de nieuwe SmartNode gemodulariseerde datacenters om de efficiëntie en winstgevendheid te maximaliseren. Met flexibele stroomsystemen en koelingsontwerpen bieden Delta's SmartNode-oplossingen een snelle ingebruikname van vooraf ontworpen modules met een volledig geïntegreerd systeem, waardoor IT-inkomsten in een vroeger stadium kunnen worden gegenereerd voor een snellere terugverdientijd van de investering. 

One-stop-oplossing 

De SmartNode-oplossingen van Delta zijn beschikbaar in vijf verschillende vermogens: 33kW, 35kW, 50kW, 70kW en 90kW. Met vijf standaardconfiguraties voor snelle selectie op basis van de eisen van de klant zijn alle subsystemen, zoals modulaire UPS, stroomverdeling, koeling, DCIM en meer, volledig geïntegreerd. Extra functies van de SmartNode zijn onder andere: 

  • Betrouwbaar stroomsysteem: De stroomdistributieoplossing die in een UPS is geïntegreerd, maakt het mogelijk om waardevolle ruimte in het datacenter te besparen en de TCO van het datacenter te verlagen.
  • High Load IT Rack: De robuuste modulestructuur stelt klanten in staat om complete racks te vullen met IT-apparatuur en gebruik te maken van volledige rack loads (1.420 kg per rack).
  • Optimaal koelbeheer: Het standaard temperatuurbereik is -15 ℃ tot +48 ℃.
  • Uitgebreide bescherming: Externe koelapparatuur is omgeven met een gaaskooi om bescherming te bieden tijdens het transport en tegen vandalisme ter plaatse.
  • Grote betrouwbaarheid: De robuuste constructie en de EI60-brandbestendigheid maken de implementatie van het systeem in een breed scala aan omgevingscondities mogelijk.
  • DCIM-oplossing: Delta InfraSuite Manager is ook beschikbaar als optie voor de nieuwe geprefabriceerde datacenters. Het stelt operators in staat om het beheer van de datacenters te automatiseren en optimalisaties uit te voeren.