<


De beste wensen voor 2021!

IT PRO social_Tekengebied-1080

2020 was voor iedereen een bizar jaar, het oude normaal komt voorlopig in ieder geval niet terug. Hybride werken is het nieuwe normaal.

Het Districomm team heeft in 2020 goed leren videobellen en samenwerken met tools als MSTeams, Asana, Onedrive en ook Whatsapp.

In 2020 is er veel gebeurd rond Districomm: Eric Luteijn en Joost Heessels startten Districomm BV, het uitgeef- en marketinghuis rond TBM, Expeditie ICT en het nieuwe platform ITchannelPRO voor het Telecom en IT channel.

Districomm nam afgelopen zomer ook nog een bestaande uitgeverij over met 5 titels van het voormalige Fenceworks: DatacenterWorks, CloudWorks, InfoSecurityMagazine, AppWorks, en Business_en_IT.

We waren actief met innovatieve producten als het Digitaal Dossier. Ook op social media waren we volop aanwezig. Het LinkedIn account van Eric Luteijn groeide in populariteit, ruim 750 posts geplaatst van het nieuws en achtergrond dat we op www.itchannelpro.nl plaatsen. Nu 25.000+ volgers en 2,4 miljoen views.

Districomm beschikt over een team van 15 professionals om je te helpen met communicatie richting de Telecom en IT sector voor visie, product, marketing en events nieuws gericht op 10.000 IT en Telecom dienstverleners, MSP’s, CSSP’s, ISP’s en de consultants die we in Nederland hebben. Maak er een mooi 2021 van en blijf gezond!

Team ITchannelPRO