Cibit en vijfhart groeien samen verder met de complementair groep

cibit-complementairgroep280210.png

CIBIT is al ruim 32 jaar actief op het gebied van opleidingen, advisering en consultancy voor business-, IT- en organisatievraagstukken. Na een overname van CIBIT door het Noorse Det Norske Veritas (DNV) in 2007 werd CIBIT in 2011 door het Franse Inspearit ingelijfd. Dankzij een doorstart gaat CIBIT onder de vlag van de Complementair Groep zelfstandig verder als CIBIT Academy en CIBIT Consultancy.

CIBIT maakt nu net als Vijfhart onderdeel uit van de Complementair Groep. Deze groep bestaat uit kennisintensieve ondernemingen die samenwerken en complementair aan elkaar zijn. Ieder bedrijf beschikt over specifieke vakkennis en opereert onder zijn eigen merknaam, gezamenlijk delen de bedrijven dezelfde ambitie en kwaliteit. De Complementair Groep bestaat momenteel uit Vijfhart, Decisco, GoodSense, Centric Education, AT Computing en nu ook CIBIT.

Bastiaan Janssen, DGA van de Complementair Groep: “CIBIT heeft een rijke historie en geldt binnen de branche als een sterk merk met een hoge kwaliteitsstandaard. Ik ben heel blij en trots dat we dit mooie merk hebben weten te behouden en dat we de klanten van CIBIT de kwaliteit kunnen blijven bieden die ze gewend zijn. Al met al goed nieuws voor de BV Nederland.”

 

Lees ook
Cellnex rondt de integratie 3.150 T-Mobile sites in Nederland af

Cellnex rondt de integratie 3.150 T-Mobile sites in Nederland af

Als onderdeel van de transactie heeft Cellnex € 200 miljoen toegezegd aan het fonds (DIV), naast een kapitaaltoezegging van ongeveer € 400 miljoen door Deutsche Telekom in de vorm van een inbreng van activa. Het fonds, dat onafhankelijk wordt beheerd, zal naar verwachting zoeken naar passende investeringen in Europese digitale infrastructuuractiva1

SDIA trekt Legrand, Bulk en GF Fisher aan als nieuwe leden

SDIA trekt Legrand, Bulk en GF Fisher aan als nieuwe leden

De Sustainable Digital Infrastructure Alliance (SDIA) heeft in korte tijd een fors aantal nieuwe leden aangetrokken. Het gaat om Legrand, GF Fisher, Bulk Datacenter en Rolls-Royce. Deze partijen gaan deelnemen aan de innovatieprojecten van SDIA die gericht zijn op verduurzaming van de digitale infrastructuur van Europa.

Interxion biedt stageplekken aan ROC’s - onderdeel van grotere samenwerking

Interxion biedt stageplekken aan ROC’s - onderdeel van grotere samenwerking

Interxion: a Digital Realty Company gaat samenwerken met het ROC van Amsterdam en ROC van Flevoland om zo de nieuwe opleiding ‘Cloud & Infrastructure Technician’ op te zetten. De samenwerking is onderdeel van een groter project genaamd Ruimte voor de Regio, waar ook ROC Noorderpoort uit Groningen bij betrokken is. Het project dient mbo-opleidingen1