Cibit en vijfhart groeien samen verder met de complementair groep

cibit-complementairgroep280210.png

CIBIT is al ruim 32 jaar actief op het gebied van opleidingen, advisering en consultancy voor business-, IT- en organisatievraagstukken. Na een overname van CIBIT door het Noorse Det Norske Veritas (DNV) in 2007 werd CIBIT in 2011 door het Franse Inspearit ingelijfd. Dankzij een doorstart gaat CIBIT onder de vlag van de Complementair Groep zelfstandig verder als CIBIT Academy en CIBIT Consultancy.

CIBIT maakt nu net als Vijfhart onderdeel uit van de Complementair Groep. Deze groep bestaat uit kennisintensieve ondernemingen die samenwerken en complementair aan elkaar zijn. Ieder bedrijf beschikt over specifieke vakkennis en opereert onder zijn eigen merknaam, gezamenlijk delen de bedrijven dezelfde ambitie en kwaliteit. De Complementair Groep bestaat momenteel uit Vijfhart, Decisco, GoodSense, Centric Education, AT Computing en nu ook CIBIT.

Bastiaan Janssen, DGA van de Complementair Groep: “CIBIT heeft een rijke historie en geldt binnen de branche als een sterk merk met een hoge kwaliteitsstandaard. Ik ben heel blij en trots dat we dit mooie merk hebben weten te behouden en dat we de klanten van CIBIT de kwaliteit kunnen blijven bieden die ze gewend zijn. Al met al goed nieuws voor de BV Nederland.”

 

Lees ook
QMware en QuiX Quantum richten eerste volledig geïntegreerde Hybrid Quantum Computing Data Center op

QMware en QuiX Quantum richten eerste volledig geïntegreerde Hybrid Quantum Computing Data Center op

QMware en QuiX Quantum werken samen om het eerste volledig geïntegreerde, hybride quantum-klassieke platform te ontwikkelen in Enschede, waar ook het hoofdkantoor van QuiX Quantum is gevestigd. De wereldwijde primeur bestaat uit een hybride architectuur die high-performance computing (HPC) infrastructuur integreert met native quantum computing tec1

Batterijtak LG sluit aan bij TFCD, ook door batterijrichtlijn

Batterijtak LG sluit aan bij TFCD, ook door batterijrichtlijn

LG Energy Solution heeft zich aangesloten bij de wereldwijde Task Force on Climate-related Disclosures (TFCD) en moet transparantie bieden gedurende de gehele levenscyclus van de door haar geproduceerde batterijen.

All IT Rooms partner van Legrand Data Center Solutions

All IT Rooms partner van Legrand Data Center Solutions

  Recent heeft All IT Rooms het certificatie proces van Legrand Data Center Solutions succesvol afgerond. De samenwerking tussen All IT Rooms en Legrand is  alweer enkele jaren oud. Deze is gestart vanuit Minkels met een partnership voor de Minkels racks. Vandaar uit is de samenwerking in de afgelopen jaren uitgebouwd naar het gehele Le1