Casestudy: Verminder het server uptime-risico's met gestandaardiseerde datacenteridentificatie

De uptime-verwachtingen voor datacentra zijn hoog en belangrijke diensten hangen ervan af. Om zo weinig mogelijk risico te lopen dat een verkeerde kabel wordt losgekoppeld, is het belangrijk dat rekken, servers en kabels met gestandaardiseerde, duidelijke en betrouwbare labels worden geïdentificeerd.

Het datacenter van een grote autofabrikant maakt gebruik van een gestandaardiseerde identificatiemethode met kwaliteitslabels om stilstand te helpen vermijden en een hoog dienstverleningsniveau te ondersteunen.

 

Oplossingen: Duidelijke, betrouwbare labels die blijven kleven

BMP61-AM-BWSPWID_lowres400550

Brady stelde zijn B-425, B-427 en B-461 labels voor. Deze zijn gemaakt met behulp van industriële substraten en kleefstoffen, en zijn specifiek ontworpen om te blijven kleven op gebogen oppervlakken zoals de UTP- en andere kabels die in datacentra worden gebruikt.

Daarnaast bieden Brady Workstation-apps voor labelontwerp de technici de mogelijkheid om nieuwe labels in slechts enkele stappen op hun laptop, smartphone of tablet te ontwerpen en te personaliseren. De ontwerpen kunnen met de draagbare BMP61 Labelprinter van Brady makkelijk afgedrukt worden tijdens het lopen tussen de rekken, of ze kunnen in grotere aantallen gegroepeerd afgedrukt worden met een op de locatie geïnstalleerde compacte BradyPrinter i7100 Industriële labelprinter.

 

Brady heeft ook ter plaatse advies gegeven ter ondersteuning van de standaardisering van de labels en van de datacenteridentificatiemethode van de klant.

Resultaten: Fouten bij kabelpatching vermijden

De nieuwe labels en identificatieoplossingen blijven aan de kabels en componenten kleven en helpen zo fouten bij de kabelpatching te vermijden, alsook de uptime en het dienstverleningsniveau van het datacenter te verhogen. Het ontwerpen, printen en aanbrengen van labels verloopt ook zeer praktisch en is makkelijk te standaardiseren.

Verhoog de uptime van datacenters met duidelijk geïdentificeerde kabels

Alles wat u moet weten om conform te zijn met de meest recente TIA-606-C-norm voor labeling.

Als u kabels op een efficiënte en correcte manier identificeert of labelt kunt u toegevoegde waarde creëren. Door gebruik te maken van best practices kunnen uw bedrijf en uw klanten genieten van meer efficiëntie, winstgevendheid en klantentevredenheid. Correct gelabelde systemen zijn voor iedereen een goede zaak – installateurs en externe partners, IT-technici, eigenaars en bedrijven.

 

Download de gratis gids

Lees ook
Base 16-technologie in datacenters: Wat zijn de voordelen?

Base 16-technologie in datacenters: Wat zijn de voordelen?

Hyperscale- en edge-datacenters installeren of upgraden verbindingen naar 400G en 800G (2x400G), voor de overstap naar een server- en spine-leaf-architectuur. Daarbij zijn er verschillende MMF- en SMF-transceiveropties om uit te kiezen en kijkt men tevens naar multimode parallelle optica voor netwerkconnectiviteit op korte afstand.

ODF ondersteunt hoge dichtheid glasvezelinstallaties

ODF ondersteunt hoge dichtheid glasvezelinstallaties

De groei en toenemende complexiteit van IT-systemen en cloudservices, ongeacht het bedrijf en de markt waarin u werkt, blijft de behoefte aan netwerkinfrastructuur stuwen. Oplossingen voor die infrastructuur, zoals optische distributieframes (ODF's), moeten meegroeien en evolueren met de organisatie, en tegemoetkomen aan steeds compactere en daard1

Amsterdam: Strenger beleid voor nieuwe datacentra

Amsterdam: Strenger beleid voor nieuwe datacentra

De komst van nieuwe datacentra wordt moeilijker. Het is ‘Nee, tenzij’. Datacentra nemen veel ruimte in beslag en gebruiken veel elektriciteit. De gemeente wil daarom strenger zijn bij de komst van nieuwe datacentra. Het voorstel voor nieuw beleid ligt vanaf 28 december ter inzage.