Casestudy: Verminder het server uptime-risico's met gestandaardiseerde datacenteridentificatie

De uptime-verwachtingen voor datacentra zijn hoog en belangrijke diensten hangen ervan af. Om zo weinig mogelijk risico te lopen dat een verkeerde kabel wordt losgekoppeld, is het belangrijk dat rekken, servers en kabels met gestandaardiseerde, duidelijke en betrouwbare labels worden geïdentificeerd.

Het datacenter van een grote autofabrikant maakt gebruik van een gestandaardiseerde identificatiemethode met kwaliteitslabels om stilstand te helpen vermijden en een hoog dienstverleningsniveau te ondersteunen.

 

Oplossingen: Duidelijke, betrouwbare labels die blijven kleven

BMP61-AM-BWSPWID_lowres400550

Brady stelde zijn B-425, B-427 en B-461 labels voor. Deze zijn gemaakt met behulp van industriële substraten en kleefstoffen, en zijn specifiek ontworpen om te blijven kleven op gebogen oppervlakken zoals de UTP- en andere kabels die in datacentra worden gebruikt.

Daarnaast bieden Brady Workstation-apps voor labelontwerp de technici de mogelijkheid om nieuwe labels in slechts enkele stappen op hun laptop, smartphone of tablet te ontwerpen en te personaliseren. De ontwerpen kunnen met de draagbare BMP61 Labelprinter van Brady makkelijk afgedrukt worden tijdens het lopen tussen de rekken, of ze kunnen in grotere aantallen gegroepeerd afgedrukt worden met een op de locatie geïnstalleerde compacte BradyPrinter i7100 Industriële labelprinter.

 

Brady heeft ook ter plaatse advies gegeven ter ondersteuning van de standaardisering van de labels en van de datacenteridentificatiemethode van de klant.

Resultaten: Fouten bij kabelpatching vermijden

De nieuwe labels en identificatieoplossingen blijven aan de kabels en componenten kleven en helpen zo fouten bij de kabelpatching te vermijden, alsook de uptime en het dienstverleningsniveau van het datacenter te verhogen. Het ontwerpen, printen en aanbrengen van labels verloopt ook zeer praktisch en is makkelijk te standaardiseren.

Verhoog de uptime van datacenters met duidelijk geïdentificeerde kabels

Alles wat u moet weten om conform te zijn met de meest recente TIA-606-C-norm voor labeling.

Als u kabels op een efficiënte en correcte manier identificeert of labelt kunt u toegevoegde waarde creëren. Door gebruik te maken van best practices kunnen uw bedrijf en uw klanten genieten van meer efficiëntie, winstgevendheid en klantentevredenheid. Correct gelabelde systemen zijn voor iedereen een goede zaak – installateurs en externe partners, IT-technici, eigenaars en bedrijven.

 

Download de gratis gids

Lees ook
nLighten neemt 7 edge datacenters van EXA Infrastructure over

nLighten neemt 7 edge datacenters van EXA Infrastructure over

  Overname opent nieuwe markten voor nLighten in België, Zwitserland en Spanje en breidt de aanwezigheid in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Nederland uit.   nLighten heeft de overname bekendgemaakt van zeven edge datacenters van EXA Infrastructure. Deze stap versterkt de positie van nLighten als marktleider binnen de Europese1

NTT DATA versterkt aanwezigheid in EMEA met uitbreiding datacenter in Berlijn

NTT DATA versterkt aanwezigheid in EMEA met uitbreiding datacenter in Berlijn

NTT DATA, aanbieder van IT-technologie en –diensten, kondigt aan dat zijn Global Data Centers divisie een derde datacentercampus in Berlijn zal ontwikkelen.

Bob Sprengers nieuwe CEO van Penta Infra

Bob Sprengers nieuwe CEO van Penta Infra

Bob Sprengers gaat aan de slag als CEO van Penta Infra, zo kondigen Europese core en edge colocatie provider Penta Infra en hoofdinvesteerder Photon Capital vandaag aan. Sprengers is een zeer ervaren ICT-leider met een indrukwekkende internationale staat van dienst op het gebied van bedrijfs-, volume- en margegroei. Hij neemt de functie over van A1