Canara brengt monitoringsoplossing voor UPS’en naar de cloud

Canara lanceert Insight+ for Batteries, een cloud gebaseerde dienst voor het monitoren van accu’s in UPS’en in missiekritieke omgevingen. Klanten betalen hierbij een maandelijks bedrag voor het gebruik van de meethardware en Canara’s voorspellende monitoringsdienst. Ook de installatie van de hardware is bij dit abonnement inbegrepen.

Veel traditionele monitoringsdiensten zijn bedoeld om problemen op te sporen nadat deze zich hebben voorgedaan en hier efficiënt op te reageren. Canara kiest voor een andere aanpak en zet juist in op het voorspellen en voorkomen van problemen. Dit doet het bedrijf door ieder aspect van accu’s te monitoren en beheren. Signalen die erop wijzen dat een accu aan vervanging toe is worden hierdoor in een vroegtijdig stadium opgemerkt, zodat maatregelen kunnen worden genomen om te voorkomen dat dit tot problemen leidt.

Een belangrijk voordeel van het as-a-Service model is het feit dat datacenters niet langer in één keer een groot bedrag hoeven te investeren in de aanschaf van een monitoringsplatform, maar juist per maand betalen. Dankzij dit model kunnen datacenterbeheerders volgens Canara met het cloud platform een kostenbesparing tot 50% realiseren op het monitoren van UPS'en in missiekritieke omgevingen.

canara-insight-center
Dossiers
Lees ook
Met OPTO 22 IT en OT op een veilige en logische manier koppelen

Met OPTO 22 IT en OT op een veilige en logische manier koppelen

Het scheiden van IT en OT heeft goede redenen. Er zijn manieren om de twee te koppelen op een logische en veilige manier. Daarmee wordt aan alle eisen van veiligheid, data integriteit en compliance voldaan. OPTO 22 heeft de EPIC om dit mogelijk te maken.

De edge moet robuust en betrouwbaar zijn

De edge moet robuust en betrouwbaar zijn

Elbert Raben, Manager Product Group IT bij Rittal, krijgt regelmatig de vraag of edge, colo en cloud onderling concurreren. Dat die vraag wordt gesteld bewijst volgens hem dat de belangstelling voor edge over de volle breedte van de markt toeneemt en dat het tijd wordt misverstanden weg te nemen.

Gartner voorspelt: Uitgaven voor public cloud groeien in 2021 met 18%

Gartner voorspelt: Uitgaven voor public cloud groeien in 2021 met 18%

Volgens Gartner zullen de wereldwijde uitgaven van eindgebruikers aan public cloud-diensten in 2021 naar verwachting met 18,4% toenemen tot in totaal 304,9 miljard dollar, tegen 257,5 miljard dollar in 2020.