Canara brengt monitoringsoplossing voor UPS’en naar de cloud

Canara lanceert Insight+ for Batteries, een cloud gebaseerde dienst voor het monitoren van accu’s in UPS’en in missiekritieke omgevingen. Klanten betalen hierbij een maandelijks bedrag voor het gebruik van de meethardware en Canara’s voorspellende monitoringsdienst. Ook de installatie van de hardware is bij dit abonnement inbegrepen.

Veel traditionele monitoringsdiensten zijn bedoeld om problemen op te sporen nadat deze zich hebben voorgedaan en hier efficiënt op te reageren. Canara kiest voor een andere aanpak en zet juist in op het voorspellen en voorkomen van problemen. Dit doet het bedrijf door ieder aspect van accu’s te monitoren en beheren. Signalen die erop wijzen dat een accu aan vervanging toe is worden hierdoor in een vroegtijdig stadium opgemerkt, zodat maatregelen kunnen worden genomen om te voorkomen dat dit tot problemen leidt.

Een belangrijk voordeel van het as-a-Service model is het feit dat datacenters niet langer in één keer een groot bedrag hoeven te investeren in de aanschaf van een monitoringsplatform, maar juist per maand betalen. Dankzij dit model kunnen datacenterbeheerders volgens Canara met het cloud platform een kostenbesparing tot 50% realiseren op het monitoren van UPS'en in missiekritieke omgevingen.

canara-insight-center
Dossiers
Lees ook
Panduit introduceert SmartZone intelligente UPS-oplossing

Panduit introduceert SmartZone intelligente UPS-oplossing

Panduit introduceert het SmartZone™ Uninterruptible Power Supply (UPS)-portfolio in de EMEA-regio. Dat is zowel een eenvoudig te installeren en te gebruiken, als een betrouwbare en efficiënte oplossing om kritieke IT-apparatuur van noodstroom te voorzien, geïntegreerd met de SmartZone DCIM-software.

DatacenterWorks Expertsessie: Complexiteit van monitoring vraagt om integratie van tools

DatacenterWorks Expertsessie: Complexiteit van monitoring vraagt om integratie van tools

Op 19 maart 2022 organiseerde DatacenterWorks een expertsessie over monitoring. De druk bezochte online sessie speelde in op een belangrijke trend in de wereld van datacenterinfrastructuren. Door de pandemie maar natuurlijk ook als gevolg van de al langer spelende trend richting digitalisering is maximale beschikbaarheid van IT-diensten van crucia1

Delta introduceert met Ultron HPH Gen. 2 nieuwe 20-40kVA UPS

Delta introduceert met Ultron HPH Gen. 2 nieuwe 20-40kVA UPS

De nieuwe UPS van Delta biedt betrouwbare bescherming, kosteneffectief vermogen met een compact formaat en hoogwaardige prestaties. Delta, een aanbieder van oplossingen voor stroom- en thermisch beheer in datacenters, heeft de beschikbaarheid aangekondigd van zijn UPS-voedingen uit de Ultron HPH-serie.