Building Smarter IT Infrastructures

R&M 1

In de huidige maatschappij lijkt alles slimmer, sneller en intelligenter te worden. De virtuele wereld maakt het mogelijk dat we een digitale twin bouwen van onze fysieke wereld waarin we bijna alles (ook) digitaal kunnen beleven en besturen. Maar het blijft uiteindelijk ondersteunende techniek om ons als mens te ondersteunen, ons leven makkelijker te maken, beter rentmeesterschap van onze aarde mogelijk te maken en - last but not least - de mensheid vooruit te helpen.

Datacenters, netwerken, mobiele techniek en het internet van mensen en dingen zijn de fysieke representanten van die virtuele wereld die nog altijd door mensen moet worden bedacht, ontworpen, gemaakt en geïnstalleerd voordat ze überhaupt bruikbaar zijn. En zelfs dan zal techniek nog altijd om een ‘smart’ samenspel met de mens blijven vragen.

Tijdens het onlangs door R&M georganiseerde event Building Smarter IT Infrastructures kregen deelnemers een blik op wat deze trends betekenen voor de maatschappij, organisaties en de mens en de impact op de IT Infrastructuren welke altijd de verbindende factor zullen zijn voor Smart omgevingen.

Tijdens het event - dat in de Johan Cruijff Arena plaatsvond - was naast een interessant lezingenprogramma ook volop gelegenheid tot netwerken.

R&M 2