Brady lanceert labelkleurenprinter voor veiligheidslabels

brady

Brady heeft de BradyJet J2000 kleurenlabelprinter gelanceerd waarmee datacenters veiligheidslabel en dergelijke kunnen afdrukken. 

Met meer dan 16 miljoen kleurenvariaties zorgt de BradyJet J2000 ervoor dat datacenters hun eigen opvallende labels voor IT-apparatuur en veiligheidspictogrammen kunnen afdrukken. Daarmee kan de veiligheid op zaal worden verbeterd en wordt een bijdrage geleverd aan asset management en veiligheid. Aan ieder label kunnen desnoods afbeeldingen en foto's worden toegevoegd. De printer kan afdrukken maken met een resolutie van 4800 dpi.

Als afdrukmateriaal kan de BradyJet J2000 uit de voeten met een breed scala aan materialen voor binnengebruik. De materialen zijn bestand tegen hoge temperaturen, binnenverlichting, maar ook tegen tal van schoonmaakmiddelen.

Met zijn compacte afmetingen (26,4 bij 38,9 cm) neemt de BradyJet J2000 weinig plaats in. Labelrollen kunnen in minder dan 20 seconden worden gewisseld en met de automatische labelinstelling direct klaar voor gebruik. Met een printsnelheid tot 63 mm per seconde kunnen zelfs grotere labels voor stalen met kleurcodes snel worden afgedrukt.