Antoni van Leeuwenhoek kiest All IT Rooms voor realisatie nieuw datacenter

All IT Rooms maakt bekend een nieuw datacenter te realiseren voor het Antoni van Leeuwenhoek – Nederlands Kanker Instituut. Het datacenter wordt gebouwd in de nieuwe apotheek van het ziekenhuis.

allitrooms Het Antoni van Leeuwenhoek – Nederlands Kanker Instituut startte in oktober 2017 een aanbestedingsprocedure voor de realisatie van het nieuwe datacenter. Van de deelnemende partijen werden drie bedrijven uitgenodigd om een aanbieding te maken op basis van een uitgebreid programma van eisen. All IT Rooms kwam hierbij als winnaar uit de bus en mag het datacenter daarom bouwen.

Het datacenter gaat ongeveer 50 serverracks huisvesten en krijgt een vermogen van 400 kW. All IT Rooms meldt dat het project hiermee één van de grootste projecten op dit moment in de markt is. Het bedrijf zegt trots te zijn dat Antoni van Leeuwenhoek – Nederlands Kanker Instituut All IT Rooms heeft geselecteerd voor de realisatie van het nieuwe datacenter.

Meer over
Lees ook
Legrand neemt ZPE Systems over

Legrand neemt ZPE Systems over

Legrand heeft een belangrijke stap gezet in de uitbreiding van zijn aanwezigheid in de datacentermarkt door de overname van ZPE Systems. ZPE Systems, gevestigd in Fremont, Californië, ontwikkelt datacenteroplossingen. Financiële details van de overname zijn niet bekendgemaakt.

Loek Wilden van Schneider Electric legt uit waarom DCIM onmisbaar is:  voor de CIO en anderen

Loek Wilden van Schneider Electric legt uit waarom DCIM onmisbaar is: voor de CIO en anderen

Schneider Electric heeft het afgelopen jaar de online DCIM Monitoring Value Calculator For Distributed IT beschikbaar gesteld. Wat die tool precies kan en waarom DCIM steeds belangrijker wordt legt datacenter lifecycle consultant Loek Wilden uit.

Leviton versterkt netwerkdivisie met acquisitie van PRISM DCS

Leviton versterkt netwerkdivisie met acquisitie van PRISM DCS

Leviton heeft de overname aangekondigd van PRISM Data Centre Solutions (DCS). Dit Britse bedrijf is een fabrikant van netwerkbehuizingen. Het ontwerpt, produceert en installeert 19 inch kasten, hot en cold aisle containment en beveiligingskooien voor telecomvoorzieningen en datacenters.