AEG Power Solutions upgradet UPS Protect A

csm_500va-700va-front-panel_free_44be651512

AEG Power Solutions heeft de verbeterde versie van zijn Protect A-serie line-interactive uninterruptible power supply (UPS) aangekondigd. De Protect A is een UPS die is ontworpen om onherstelbare schade aan gegevens en systemen van gebruikers te voorkomen en aanzienlijk financieel verlies als gevolg van overspanning of stroompieken, die normaal deel uitmaken van een willekeurig elektriciteitsnet, te elimineren. Dankzij de eenvoudige installatie en het compacte design garandeert de Protect A bescherming tegen stroomuitval en levert het voor een aantal minuten aan power als de stroom uit is gevallen.

Het nieuwe model van AEG Power Solutions, de betrouwbare Protect A line-interactive UPS, biedt nu een hogere vermogensdichtheid met een uitgangsvermogen tot 1,6 kVA en past in een nog meer compacte behuizing dan zijn voorganger.

Deze nieuwe generatie UPS is ontworpen om een ​​geoptimaliseerde en economische bescherming van de stroomvoeding te bieden, voornamelijk voor desktop-IT-systemen, terwijl nieuwe functies worden geïntroduceerd om de gebruikerservaring te verbeteren. Een van de belangrijkste nieuwe functies voor de gebruikers is de snellaadbare USB-poort op het voorpaneel die geschikt is voor standaard elektronische oplaadbehoeften.

Naast het hogere vermogen kan de Protect A nu een hogere laadstroom leveren die een 4h-laadtijd van 90% mogelijk maakt (bij nominaal ingangsspanning), waardoor de eerste oplaadtijd met 50% wordt verlaagd en de beschikbaarheid van de UPS toeneemt. De Protect A biedt ook voordelen van een APFC-functie (Active Power Factor Correction) die tot een beter energieverbruik leidt. Hierdoor is een lagere capaciteit van de UPS nodig om de apparatuur te beschermen.

De upgrade bevat ook een informatief paneel met een LCD-display dat wordt ondersteund door intuïtieve, pictogramgestuurde software die in een oogopslag de belangrijkste parameters over de status van de UPS weergeeft.

De Protect A maakt deel uit van het intelligente en energie-efficiënte 1-fase UPS-assortiment van AEG Power Solutions voor kleine kantoor- en thuiskantoortoepassingen.

"Dankzij deze laatste verbeteringen hebben we de specificaties en functies van de Protect A verder ontwikkeld, terwijl we de gebruikersinterface hebben verbeterd en een zeer compacte eenheid hebben behouden", zegt Mirna Smrekar, Product Manager bij AEG Power Solutions. "In dit tijdperk van gegevensgericht leven biedt onze nieuwe versie van de Protect A-modellen betrouwbaarheid en een verhoogde beschikbaarheid van stroom voor al onze klanten wereldwijd, zodat al hun gegevens altijd worden beschermd."

Meer over
Lees ook
Panduit introduceert SmartZone intelligente UPS-oplossing

Panduit introduceert SmartZone intelligente UPS-oplossing

Panduit introduceert het SmartZone™ Uninterruptible Power Supply (UPS)-portfolio in de EMEA-regio. Dat is zowel een eenvoudig te installeren en te gebruiken, als een betrouwbare en efficiënte oplossing om kritieke IT-apparatuur van noodstroom te voorzien, geïntegreerd met de SmartZone DCIM-software.

Delta introduceert met Ultron HPH Gen. 2 nieuwe 20-40kVA UPS

Delta introduceert met Ultron HPH Gen. 2 nieuwe 20-40kVA UPS

De nieuwe UPS van Delta biedt betrouwbare bescherming, kosteneffectief vermogen met een compact formaat en hoogwaardige prestaties. Delta, een aanbieder van oplossingen voor stroom- en thermisch beheer in datacenters, heeft de beschikbaarheid aangekondigd van zijn UPS-voedingen uit de Ultron HPH-serie.

Schneider Electric lanceert met IT-distributeurs Managed Power as a Service

Schneider Electric lanceert met IT-distributeurs Managed Power as a Service

Door hardware, software en services te combineren via een ‘as-a-service’-aanbod, bieden IT-distributeurs aan IT-partners de mogelijkheid om met nieuwe servicemogelijkheden voorspelbare, terugkerende inkomsten te genereren.