AEG Power Solutions upgradet UPS Protect A

csm_500va-700va-front-panel_free_44be651512

AEG Power Solutions heeft de verbeterde versie van zijn Protect A-serie line-interactive uninterruptible power supply (UPS) aangekondigd. De Protect A is een UPS die is ontworpen om onherstelbare schade aan gegevens en systemen van gebruikers te voorkomen en aanzienlijk financieel verlies als gevolg van overspanning of stroompieken, die normaal deel uitmaken van een willekeurig elektriciteitsnet, te elimineren. Dankzij de eenvoudige installatie en het compacte design garandeert de Protect A bescherming tegen stroomuitval en levert het voor een aantal minuten aan power als de stroom uit is gevallen.

Het nieuwe model van AEG Power Solutions, de betrouwbare Protect A line-interactive UPS, biedt nu een hogere vermogensdichtheid met een uitgangsvermogen tot 1,6 kVA en past in een nog meer compacte behuizing dan zijn voorganger.

Deze nieuwe generatie UPS is ontworpen om een ​​geoptimaliseerde en economische bescherming van de stroomvoeding te bieden, voornamelijk voor desktop-IT-systemen, terwijl nieuwe functies worden geïntroduceerd om de gebruikerservaring te verbeteren. Een van de belangrijkste nieuwe functies voor de gebruikers is de snellaadbare USB-poort op het voorpaneel die geschikt is voor standaard elektronische oplaadbehoeften.

Naast het hogere vermogen kan de Protect A nu een hogere laadstroom leveren die een 4h-laadtijd van 90% mogelijk maakt (bij nominaal ingangsspanning), waardoor de eerste oplaadtijd met 50% wordt verlaagd en de beschikbaarheid van de UPS toeneemt. De Protect A biedt ook voordelen van een APFC-functie (Active Power Factor Correction) die tot een beter energieverbruik leidt. Hierdoor is een lagere capaciteit van de UPS nodig om de apparatuur te beschermen.

De upgrade bevat ook een informatief paneel met een LCD-display dat wordt ondersteund door intuïtieve, pictogramgestuurde software die in een oogopslag de belangrijkste parameters over de status van de UPS weergeeft.

De Protect A maakt deel uit van het intelligente en energie-efficiënte 1-fase UPS-assortiment van AEG Power Solutions voor kleine kantoor- en thuiskantoortoepassingen.

"Dankzij deze laatste verbeteringen hebben we de specificaties en functies van de Protect A verder ontwikkeld, terwijl we de gebruikersinterface hebben verbeterd en een zeer compacte eenheid hebben behouden", zegt Mirna Smrekar, Product Manager bij AEG Power Solutions. "In dit tijdperk van gegevensgericht leven biedt onze nieuwe versie van de Protect A-modellen betrouwbaarheid en een verhoogde beschikbaarheid van stroom voor al onze klanten wereldwijd, zodat al hun gegevens altijd worden beschermd."

Meer over
Lees ook
Eaton introduceert nieuwe generatie 93E UPS

Eaton introduceert nieuwe generatie 93E UPS

Powermanagementbedrijf Eaton kondigt de introductie aan van de tweede generatie van de 93E UPS (Uninterruptible Power Supplies). De Eaton 93E UPS biedt hogere beschikbaarheid, meer energie-efficiëntie en een compacte footprint voor geavanceerde stroombeveiliging in kleine en middelgrote datacenters en andere toepassingen tegen lagere exploitatiekosten...

Schneider Electric breidt UPS-productlijn uit

Schneider Electric breidt UPS-productlijn uit

Schneider Electric heeft de Galaxy VS geïntroduceerd. Deze zeer efficiënte, modulaire, driefase Uninterruptible Power Supply (UPS) met capaciteiten van 10-100 kW is eenvoudig te installeren. De UPS is ontwikkeld om aan de kritieke vermogensvereisten in IT-, commerciële of industriële omgevingen te voldoen. Met zijn compacte en flexibele design komt...

Slim systeem vergroot betrouwbaarheid van UPS-systemen BIT

Slim systeem vergroot betrouwbaarheid van UPS-systemen BIT

Het Battery Analysis & Care System (BACS) helpt managed hosting-, outsourcing- en colocatiespecialist BIT de betrouwbaarheid van zijn UPS-systemen te waarborgen. Het systeem reguleert de spanning op de verschillende accu’s die aan de UPS-systemen zijn gekoppeld en verlengt hierdoor de levensduur van de batterijen. Daarnaast geeft het systeem in...