Active Power en Burland Energy lanceren UPS-as-a-Service

datacenter2

Fabrikant van UPS-systemen Active Power maakt bekend een samenwerking aan te gaan met het Zwitserse Burland Energy. De bedrijven leveren UPS-systemen via een as-a-Service model, waarbij de klant uitsluitend betaalt voor de gebruikte capaciteit.

De nieuwe dienst heet UPS-as-a-Service en wordt door Burland Energy aan datacenters geleverd. Burland Energy koopt een vliegwiel-gebaseerde UPS-systemen van Active Power. Deze worden vervolgens door Active Power geïnstalleerd in datacenters van klanten, waarna het bedrijf ook het beheer van de UPS-systemen op zich neemt.

Klanten betalen uitsluitend een vast tarief per kWh aan geconditioneerde energie die vanuit de UPS-systemen aan het datacenter wordt geleverd, en hoeven niet te investeren in de aanschaf van UPS-systemen. Het kapitaal dat hierdoor vrijkomt kan worden ingezet voor andere investeringen in hun datacenter.

Lees ook
Panduit introduceert SmartZone intelligente UPS-oplossing

Panduit introduceert SmartZone intelligente UPS-oplossing

Panduit introduceert het SmartZone™ Uninterruptible Power Supply (UPS)-portfolio in de EMEA-regio. Dat is zowel een eenvoudig te installeren en te gebruiken, als een betrouwbare en efficiënte oplossing om kritieke IT-apparatuur van noodstroom te voorzien, geïntegreerd met de SmartZone DCIM-software.

Delta introduceert met Ultron HPH Gen. 2 nieuwe 20-40kVA UPS

Delta introduceert met Ultron HPH Gen. 2 nieuwe 20-40kVA UPS

De nieuwe UPS van Delta biedt betrouwbare bescherming, kosteneffectief vermogen met een compact formaat en hoogwaardige prestaties. Delta, een aanbieder van oplossingen voor stroom- en thermisch beheer in datacenters, heeft de beschikbaarheid aangekondigd van zijn UPS-voedingen uit de Ultron HPH-serie.

Schneider Electric lanceert met IT-distributeurs Managed Power as a Service

Schneider Electric lanceert met IT-distributeurs Managed Power as a Service

Door hardware, software en services te combineren via een ‘as-a-service’-aanbod, bieden IT-distributeurs aan IT-partners de mogelijkheid om met nieuwe servicemogelijkheden voorspelbare, terugkerende inkomsten te genereren.