Aanvullingen op managementteam versterken groeiplannen van Vertiv

Vertiv heeft meerdere aanvullingen op zijn managementteam aangekondigd, terwijl het bedrijf zijn tweede jaar als private onderneming ingaat. De nieuwe mensen zorgen voor een versterking van het bedrijf met het oog op de verwachte groei in 2018, waarin Vertiv doorgaat met het zichzelf herpositioneren op belangrijke markten en het versterken van de kernwaarden: klantgerichtheid, innovatie, ontwikkeling van medewerkers en snelheid.

vertiv-300x119 Bij het ingaan van het tweede jaar als onafhankelijk bedrijf na het afscheiden van het moederbedrijf Emerson zijn Vertiv en het management gefocust op het versterken van de klantrelaties, het stroomlijnen van het intern delen van informatie en het verkorten van innovatiecycli in het gehele bedrijf. Het management gaat ook door met het evalueren van alle aspecten van het bedrijf, inclusief het product- en dienstenportfolio van Vertiv, de markten waarop het actief is en de wereldwijde voetafdruk en activiteiten van het bedrijf.

Het volledige managementteam dat verslag uitbrengt aan CEO Rob Johnson bestaat nu uit Giordano Albertazzi, Frank Bibens, Andrew Cole, David Fallon, Victor Fetter, Colin Flannery, Jason Forcier, John Hewitt, Pat Johnson, Stephen Liang, Tarek Maguid, Gary Niederpruem en Angelica Smallwood.

“In ons eerste jaar als Vertiv hebben we onze interne systemen en processen versterkt en gestroomlijnd, verspillen we niets meer en leggen we meer focus op onze klanten”, aldus Vertiv CEO Rob Johnson. “We zullen voortbouwen op onze progressie door te investeren in de ontwikkeling van medewerkers en in gewaagde, innovatieve aanvullingen op ons portfolio. Dit alles met de steeds veranderende behoeften van onze klanten in het achterhoofd.”

Vertiv en het managementteam begonnen 2018 met een paar belangrijke overnames. Vertiv kondigde in januari de overname aan van Energy Labs, een wereldwijde producent van luchtbehandelingsoplossingen, en Geist, een wereldwijde producent van rack-PDU’s.

“Het managementteam dat we de afgelopen 12 maanden hebben samengesteld, heeft een grote bijdrage geleverd aan de overnames en de nog altijd doorgaande integratie van Energy Labs en Geist”, zei Johnson. “Het team brengt ongelooflijke ervaring en enthousiasme mee in alles wat we doen en heeft onze cultuur van samenwerken, innovatie en transparantie omarmd.”

Dossiers
Lees ook
Cis Marring en Marietje Schaake treden toe tot nieuwe RvC Quantum Delta NL

Cis Marring en Marietje Schaake treden toe tot nieuwe RvC Quantum Delta NL

Cis Marring (ex-CFO TNO) en Marietje Schaake (docent en directeur internationaal beleid bij het Cyber Policy Center van de Stanford Universiteit) zijn toegetreden tot de Raad van Commissarissen van Stichting Quantum Delta NL. De onafhankelijke raad krijgt ook een nieuwe president-commissaris, Carlo Beenakker, die eerder vice-president was

Eda Güven aan boord bij GNX als Chief Procurement Officer

Eda Güven aan boord bij GNX als Chief Procurement Officer

Eda Guven GNX heeft Eda Güven aangesteld als Chief Procurement Officer. Güven is een veteraan in de branche met 18 jaar ervaring in inkoop, waarvan 15 jaar in Enterprise Datacommunicatie. Ze heeft een indrukwekkend trackrecord in het realiseren van wereldwijde bedrijfsgroei.

Bart Watteeuw nieuwe Global VP Infrastructure Cegeka

Bart Watteeuw nieuwe Global VP Infrastructure Cegeka

Bart Watteeuw is aangesteld als de nieuwe Global Vice President Infrastructure bij Cegeka. Watteeuw treedt toe tot de groepsdirectie van Cegeka en krijgt onder meer de leiding over de datacenters en de afdelingen cloud enablement, digital workplace en cybersecurity.