2 megawatt UPS-systeem met lithium-ion batterij

Het productenpakket van Piller is uitgebreid met de UPS UNIBLOCK UBT + 2000 met batterijen. Het grootste UPS-systeem met batterijen en een capaciteit per blok van 2000 kW is beschikbaar met VRLA- of Li-Ion-batterijen. 

Het UNIBLOCK UBT + -systeem blinkt niet alleen uit in zijn robuuste ontwerp, maar ook in zijn vele configuratie-opties om de betrouwbaarheid van datacenters en andere kritieke applicaties te vergroten en tegelijkertijd de kosten te verlagen. Het UBT + systeem is schaalbaar - tot 16 systemen kunnen parallel worden geïnstalleerd met een vermogen van maximaal 32 MW in één enkele applicatie. Met de UNIBLOCK UBT + zijn verschillende systeemconfiguraties eenvoudig te realiseren. Eenvoudige parallelschakeling en module-uitbreiding evenals nominaal vermogen voor grote installaties zijn kenmerken van dit UPS-systeem. Bovendien biedt de UNIBLOCK -technologie een breed scala aan opties, van laagspannings- tot middenspanningconfiguraties tot zeer efficiënte IP-bus systemen die voldoen aan Tier III- en Tier IV-vereisten in N + 1-redundantie. 

De UNIBLOCK UBT + 2000 is een krachtige UPS. Deze is gebaseerd op onze bewezen UNIBLOCK - technologie, die al in veel datacenters wordt gebruikt. Efficiëntie van 97% in online modus zorgt voor aanzienlijke kostenbesparingen voor operators. De investeringskosten per kW worden daardoor aanzienlijk verlaagd. UBT+ -technologie vereist zeer weinig onderhoud in vergelijking met de conventionele batterij gebaseerde systemen. Net als de te beveiligen serversystemen, kan de UPS bij hogere temperaturen worden gebruikt. Daarom is extra airconditioning vaak niet nodig.