Magazine

Productformule

DatacenterWorks is een vakblad dat zich volledig richt op de technische infrastructuur van computerruimtes en datacenters. DatacenterWorks verschijnt als vaktijdschrift en als website (DatacenterWorks.nl). Belangrijke thema’s zijn: racks, bekabeling en cable management, koeling en klimaatbeheersing, security, power & voeding, facility management, watervoorzieningen, gebouwautomatisering, brandbeveiliging, beheersystemen en -software en systemen die bijdragen aan de reductie van energieverbruik.

DatacenterWorks is het enige vakblad in Nederland dat zich volledig richt op de technische infrastructuur van computerruimtes en datacenters. Op onafhankelijke en journalistieke wijze informeren DatacenterWorks en de bijbehorende website DatacenterWorks.nl over alle ontwikkelingen die relevant zijn voor de doelgroep om de juiste producten, technieken en leveranciers te kunnen kiezen, investeringsbeslissingen voor te bereiden en te nemen, en projecten uit te voeren. De tone-of-voice is nuchter en zakelijk, de onderwerpkeuze is gericht op het bieden van nieuws en achtergronden op het gebied van techniek, kosten en organisatie.

Doelgroep

De doelgroep van DatacenterWorks en DatacenterWorks.nl bestaat onder andere uit datacenter-managers, ICT-managers, facilitair managers en adviseurs en consultants op het gebied van de technische infrastructuur van datacenters en computerruimtes.