Voorkom onnodige investeringen en maak efficiënt gebruik van tijdelijke server en storage apparatuur

Pieter van Eekhout

De voordelen van server en storage huren bij Server2Rent 

Server2Rent is de nummer één van Europa in verhuur van servers, storage en netwerkapparatuur. Onze verhuurservice gaat verder dan alleen verhuur: aanbieden van complete server en storage systemen, perfecte service, snelle levering (binnen enkele uren) en hulp van gekwalificeerde specialisten.

Wij denken graag met u mee en gaan op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie. Investeren in extra apparatuur is overbodig, u betaalt dan voor overcapaciteit op minder drukke momenten. Bij Server2Rent huurt u snel en voordelig extra capaciteit, voor één week of een paar maanden. Samen met Server2Rent kom je heel ver, als het gaat om een tijdelijke ICT-behoefte. Betaal voor het gebruik, niet voor het bezit.

Investeren in extra rekenkracht brengt hoge kosten met zich mee. Dat is zonde als uw nieuwe apparatuur gedurende grote delen van het jaar nauwelijks wordt gebruikt. Als u server en storage huurt voorkomt u dit probleem, u betaalt namelijk alleen voor gebruik. Server2Rent levert verschillende type systemen van Intel-, Integrity- tot Unix servers. Tape- en diskstorage en een breed assortiment netwerk apparatuur.

Server2Rent biedt complete server en storage systemen aan volledig op basis van uw specifieke wensen. Als u op zoek bent naar een combinatie van servers, storage en netwerkapparatuur dan bent u ook bij Server2Rent aan het juiste adres. U bepaalt, wij leveren maatwerk.

Server2Rent garandeert kwaliteit, beschikbaarheid en betrouwbaarheid. Samen met u bouwen wij, mede door onze persoonlijke benadering en zeer intensieve klantgerichtheid, aan een langdurige klantrelatie, waarbij het elkaar voortdurend en tijdig informeren een hoge mate van zekerheid biedt. Centric is al jaren klant bij Server2Rent. Wij spraken een van de medewerkers: “Wat er opvalt aan de samenwerking is dat er ontzettend snel contact met je wordt gezocht, de reactiesnelheid is hoog, korte communicatie, goede service, snelle levertijd, flexibele looptijd, kort gezegd Server2Rent ontzorgd en vindt altijd een oplossing. Sever2Rent verstaat het vak verhuur en is absoluut eerlijk qua prijs/kwaliteit. Wij zijn heel erg blij dat Sever2Rent onze vaste ICT partner is.”

Veel apparatuur wordt direct uit voorraad geleverd en kan in spoedeisende gevallen al binnen enkele uren op uw locatie zijn. Bij Server2Rent werken wij met een flexibele looptijd. Huren is bij Server2Rent al mogelijk vanaf 1 week. Server2Rent heeft korte lijnen met verschillende fabrikanten, zodat we snel kunnen schakelen en de kwaliteit hoog kunnen houden.

Voor de volgende doeleinden bieden wij u graag een oplossing aan:

  • Levertijd overbrugging
  • Migratie (hard- & software matig)
  • Verhuizing en u wilt geen enkel risico nemen
  • Applicatie test. Gaat de voorgestelde nieuwe configuratie wel werken? Test deze configuratie eerst d.m.v. huren
  • Kortstondige projecten

Wij werken graag met u samen als ICT-partner die alle zorgen uit handen neemt met betrouwbare en flexibele ICT-services.Wilt u meer weten over onze servers, storage- of netwerkapparatuur? Wij staan voor u klaar via +31 (0) 318 495 300 of sales@server2rent.nl. Server2Rent denkt met u mee en voorziet u graag van deskundig advies op maat! Voor meer informatie bezoek onze website: server2rent.nl.

Pieter van Eekhout, Server2Rent