Marien Keizer wordt nieuwe Chief Commercial Officer NL-ix

Marien Keizer 2

NL-ix, The Interconnect Exchange, heeft de benoeming van Marien Keizer tot nieuwe Chief Commercial Officer bekendgemaakt.

Voor zijn benoeming bij NL-ix was Marien werkzaam bij AT&T, één van ’s werelds grootste telecombedrijven, waar hij met succes verschillende managementfuncties vervulde op het gebied van sales, network sourcing, operations, service delivery en projects. Na een lange en vruchtbare carrière bij AT&T oefende hij op interim basis een management en consultancy functie uit bij Global Internet | Acces Anywhere, een vooraanstaand leverancier van managed internet acces-diensten.

Jan Hoogenboom, founder en CEO van NL-ix in een reactie op de benoeming: “Marien is een ervaren manager met een diepgaand inzicht in customer behaviour, business operations en service delivery die weet hoe je commerciële processen structureert om bedrijfsgroei te bevorderen. Wij zijn erg enthousiast over de keuze van Marien om zich bij het NL-ix team aan te sluiten. Ik kijk er naar uit om met hem samen te werken in zijn nieuwe rol.”

“NL-ix is een mooi tech-bedrijf in het hart van de internet-technologie, dat een breed porfolio aan interconnectiediensten biedt binnen een spannende en dynamische marktomgeving.” Marien Keizer vervolgt: “ik heb mij aangesloten bij een enthousiast en ervaren managementteam binnen een organisatie met een sterke kennisbasis. Ik kijk uit naar de samenwerking met, en uitbreiding van, de zeer mooie NL-ix klantenlijst met daarin top content providers, grote internationale maar ook lokale ISP’s en tech savvy enterprise-organisaties.”

Meer over
Lees ook
Cis Marring en Marietje Schaake treden toe tot nieuwe RvC Quantum Delta NL

Cis Marring en Marietje Schaake treden toe tot nieuwe RvC Quantum Delta NL

Cis Marring (ex-CFO TNO) en Marietje Schaake (docent en directeur internationaal beleid bij het Cyber Policy Center van de Stanford Universiteit) zijn toegetreden tot de Raad van Commissarissen van Stichting Quantum Delta NL. De onafhankelijke raad krijgt ook een nieuwe president-commissaris, Carlo Beenakker, die eerder vice-president was

Eda Güven aan boord bij GNX als Chief Procurement Officer

Eda Güven aan boord bij GNX als Chief Procurement Officer

Eda Guven GNX heeft Eda Güven aangesteld als Chief Procurement Officer. Güven is een veteraan in de branche met 18 jaar ervaring in inkoop, waarvan 15 jaar in Enterprise Datacommunicatie. Ze heeft een indrukwekkend trackrecord in het realiseren van wereldwijde bedrijfsgroei.

Bart Watteeuw nieuwe Global VP Infrastructure Cegeka

Bart Watteeuw nieuwe Global VP Infrastructure Cegeka

Bart Watteeuw is aangesteld als de nieuwe Global Vice President Infrastructure bij Cegeka. Watteeuw treedt toe tot de groepsdirectie van Cegeka en krijgt onder meer de leiding over de datacenters en de afdelingen cloud enablement, digital workplace en cybersecurity.