Pon Power krijgt noodstroomoplossingen volledig in beheer

Pon Power krijgt de levering van (maatwerk) noodstroomoplossingen in Nederland volledig in eigen beheer. De afgelopen twee jaar werd deze dienstverlening deels verzorgd door zusterbedrijf Topec, dat verantwoordelijk was voor de verkoop en het projectmanagement. Door de volledige noodstroomoplossing, van product, onderhoud, ontwerp tot productie en installatie, onder één dak te brengen, is Pon Power beter in staat om in te spelen op de verwachtingen en toenemende vraag uit de markt.

Arjan Hilbers Arjen Hilbers, Accountmanager Energy Solutions

Arjen Hilbers is daarbij aangesteld als Accountmanager Energy Solutions, de divisie binnen Pon Power die verantwoordelijk is voor noodstroomoplossingen, warmtekracht, Cat Solar en hybride energieoplossingen. Hilbers heeft 18 jaar ervaring met Caterpillar als Project- en Accountmanager in noodstroom en warmtekrachtkoppeling (WKK).

Geen verschil

Continue stroomvoorziening is essentieel voor de bedrijfsvoering. Met name in sectoren als de gezondheidszorg en industrie, maar ook voor data- en distributiecentra. Met behulp van Cat motoren zorgt Pon Power al decennia lang voor een betrouwbare, en zo nodig 24/7/365, stroomvoorziening. “Als er een elektriciteitsstoring optreedt dan moeten wij met onze noodstroomoplossingen het verschil maken. Of eigenlijk juist niet; als het goed is, merk je er niks van en draait de bedrijfsvoering gewoon door,” aldus Hilbers.

One stop shop

Van verkoop en projectmanagement tot service en onderdelen, met altijd één aanspreekpunt, vormt Energy Solutions van Pon Power een one stop shop voor complete, geïntegreerde noodstroomoplossingen. Voor ondernemingen met hoge en complexe eisen met betrekking tot de energievoorziening is Energy Solutions in staat het gehele project uit handen te nemen. Altijd met een betrouwbare Cat als energiebron. Hilbers: “Dit kan van levensbelang zijn, zoals bij ziekenhuizen, zorginstellingen en andere bedrijven in de zorgsector. In deze sector gaat het immers om mensen. De machines die de mensen in leven houden, moeten van stroom worden voorzien. Het beheersen van stroomuitval is daarom prioriteit. Het is essentieel dat zij over een noodstroomoplossing beschikken die ze kunnen vertrouwen. Ook voor data centers zorgt Pon Power voor een betrouwbare noodstroomoplossing zodat data en computersystemen in de lucht blijven.”

Dossiers