Colt stelt Sarah Hachi-Duchêne aan als Regional Sales Director voor de Benelux en Frankrijk 

Colt Technology Services heeft Sarah Hachi-Duchêne aangesteld als commercieel verantwoordelijke voor de Benelux en Frankrijk. In haar nieuwe functie is zij verantwoordelijk voor de regionale groei, klantrelaties en aansturing van de lokale salesteams en zal ze een belangrijke rol spelen of het vlak van business development, verkoopstrategieën en algemeen en financieel management. Hachi-Duchêne opereert vanuit Brussel en rapporteert aan Paula Cogan, VP sales Europe bij Colt.

Hachi-Duchêne beschikt over meer dan 18 jaar managementervaring op het gebied van sales, operationeel management, go-to-marketstrategieën en business development. Voor haar aanstelling bij Colt was zij country manager Belgium en sales director France, Belgium & Luxembourg bij AT&T. Daar bekleedde zij eerder diverse senior managementposities. Tot haar verantwoordelijkheden bij AT&T behoorden het dagelijkse, operationeel en financieel management, de aansturing van salesteams en de tariefbepaling. Ze was daarnaast één van de oprichters van het AT&T EMEA Women’s Network. Hachi-Duchêne behaalde een Magister-graad in bedrijfskunde aan de Universiteit van Guelph in Canada.

Als Regional Sales Director zal Hachi-Duchêne bijdragen aan Colt’s ambities om klanten te faciliteren bij hun digitale transformatie, met behulp van flexibele, on-demand en high-bandwidth netwerkoplossingen.

Paula Cogan: “We zijn erg blij om Sarah in ons team te mogen verwelkomen. Haar uitgebreide ervaring in de branche, strategische visie, internationale expertise en diepgaande inzicht in de behoeften van klanten zullen een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van Colt in de Benelux en Frankrijk. De klantervaring staat centraal in onze strategie en Sarah zal ervoor zorgen dat we in deze regio’s blijven groeien en onze relaties met onze klanten verder ontwikkelen.”

Sarah Hachi-Duchêne: “Ik vind het fantastisch om bij Colt aan de slag te gaan. Met het kunnen faciliteren van digitale transformatie door middel van een intelligent, purpose-built, on-demand en high-bandwidth netwerk dat geïntegreerd is met de cloud, heeft het bedrijf een unieke marktpositie. De Benelux en Frankrijk zijn zowel innovatieve als strategisch belangrijke markten. Mijns inziens combineert Colt een doelgerichte strategie met een klantgerichte aanpak. Dit biedt interessante groeiperspectieven. Ik kijk ernaar uit om nauw met het team samen te werken en de opmars van Colt kracht bij te zetten door klanten in de Benelux en Frankrijk een superieure klantervaring te bieden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.