Colt stelt Sarah Hachi-Duchêne aan als Regional Sales Director voor de Benelux en Frankrijk 

Sarah-Duchene-2-430x400

Colt Technology Services heeft Sarah Hachi-Duchêne aangesteld als commercieel verantwoordelijke voor de Benelux en Frankrijk. In haar nieuwe functie is zij verantwoordelijk voor de regionale groei, klantrelaties en aansturing van de lokale salesteams en zal ze een belangrijke rol spelen of het vlak van business development, verkoopstrategieën en algemeen en financieel management. Hachi-Duchêne opereert vanuit Brussel en rapporteert aan Paula Cogan, VP sales Europe bij Colt.

Hachi-Duchêne beschikt over meer dan 18 jaar managementervaring op het gebied van sales, operationeel management, go-to-marketstrategieën en business development. Voor haar aanstelling bij Colt was zij country manager Belgium en sales director France, Belgium & Luxembourg bij AT&T. Daar bekleedde zij eerder diverse senior managementposities. Tot haar verantwoordelijkheden bij AT&T behoorden het dagelijkse, operationeel en financieel management, de aansturing van salesteams en de tariefbepaling. Ze was daarnaast één van de oprichters van het AT&T EMEA Women’s Network. Hachi-Duchêne behaalde een Magister-graad in bedrijfskunde aan de Universiteit van Guelph in Canada.

Als Regional Sales Director zal Hachi-Duchêne bijdragen aan Colt’s ambities om klanten te faciliteren bij hun digitale transformatie, met behulp van flexibele, on-demand en high-bandwidth netwerkoplossingen.

Paula Cogan: “We zijn erg blij om Sarah in ons team te mogen verwelkomen. Haar uitgebreide ervaring in de branche, strategische visie, internationale expertise en diepgaande inzicht in de behoeften van klanten zullen een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van Colt in de Benelux en Frankrijk. De klantervaring staat centraal in onze strategie en Sarah zal ervoor zorgen dat we in deze regio’s blijven groeien en onze relaties met onze klanten verder ontwikkelen.”

Sarah Hachi-Duchêne: “Ik vind het fantastisch om bij Colt aan de slag te gaan. Met het kunnen faciliteren van digitale transformatie door middel van een intelligent, purpose-built, on-demand en high-bandwidth netwerk dat geïntegreerd is met de cloud, heeft het bedrijf een unieke marktpositie. De Benelux en Frankrijk zijn zowel innovatieve als strategisch belangrijke markten. Mijns inziens combineert Colt een doelgerichte strategie met een klantgerichte aanpak. Dit biedt interessante groeiperspectieven. Ik kijk ernaar uit om nauw met het team samen te werken en de opmars van Colt kracht bij te zetten door klanten in de Benelux en Frankrijk een superieure klantervaring te bieden.”

Meer over
Lees ook
Cis Marring en Marietje Schaake treden toe tot nieuwe RvC Quantum Delta NL

Cis Marring en Marietje Schaake treden toe tot nieuwe RvC Quantum Delta NL

Cis Marring (ex-CFO TNO) en Marietje Schaake (docent en directeur internationaal beleid bij het Cyber Policy Center van de Stanford Universiteit) zijn toegetreden tot de Raad van Commissarissen van Stichting Quantum Delta NL. De onafhankelijke raad krijgt ook een nieuwe president-commissaris, Carlo Beenakker, die eerder vice-president was

Eda Güven aan boord bij GNX als Chief Procurement Officer

Eda Güven aan boord bij GNX als Chief Procurement Officer

Eda Guven GNX heeft Eda Güven aangesteld als Chief Procurement Officer. Güven is een veteraan in de branche met 18 jaar ervaring in inkoop, waarvan 15 jaar in Enterprise Datacommunicatie. Ze heeft een indrukwekkend trackrecord in het realiseren van wereldwijde bedrijfsgroei.

Bart Watteeuw nieuwe Global VP Infrastructure Cegeka

Bart Watteeuw nieuwe Global VP Infrastructure Cegeka

Bart Watteeuw is aangesteld als de nieuwe Global Vice President Infrastructure bij Cegeka. Watteeuw treedt toe tot de groepsdirectie van Cegeka en krijgt onder meer de leiding over de datacenters en de afdelingen cloud enablement, digital workplace en cybersecurity.