Alara-Lukagro sluit zich aan bij DDA

Alara-Lukagro Noise Control Solutions sluit zich aan bij de Dutch Data Center Association (DDA), de brancheorganisatie voor datacenters. Een logische stap voor Alara-Lukagro, specialist in geluid- en lawaaibeheersing, gezien de activiteiten van het bedrijf in de groeiende datacenter markt de afgelopen jaren exponentieel zijn toegenomen en naar verwachting de aankomende jaren alleen maar verder zullen toenemen.

“Het is goed om te zien dat een Nederlandse brancheorganisatie zo snel groeit en veel verschillende partijen zich aansluiten. De datacenter markt groeit razendsnel en met name in regio Amsterdam zien we dat in ruimtelijke zin alles steeds dichter op elkaar komt te staan. Met die ontwikkeling zien we dat o.a. geluidsbeheersing een steeds belangrijker thema wordt,” aldus Koos Pott, Business Developer bij Alara-Lukagro. “Met onze kennis op het vlak van geluidsbeheersing kunnen wij het netwerk van de DDA versterken door advies en ondersteuning te leveren bij het realiseren van nieuw te bouwen (en/of te verbouwen) datacenters.”

Stijn Grove, Directeur van de DDA, over de samenwerking: “Datacenters komen letterlijk en figuurlijk steeds dichter bij de maatschappij te staan. Daarmee wordt het meenemen van datacenters in bestemmingsplannen steeds relevanter. Daarnaast moeten we als sector creatief samenwerken met andere partijen om de integratie van datacenters optimaal te laten verlopen. Geluidsbeheersing is één van de aspecten die hierbij van belang is en we verwelkomen Alara-Lukagro om die reden ten zeerste in ons netwerk.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.