Verhoog de uptime van datacenters met efficiënte foutopsporing

Of een Service Level Agreement kan worden nageleefd, kan afhankelijk zijn van hoe efficiënt de foutopsporing in het datacenter is. Elke kabel controleren kost te veel tijd en per ongeluk de verkeerde kabel loskoppelen kan webshops, apps of transactiesites offline halen. Om dit probleem op te lossen en vergissingen bij de foutopsporing te vermijden, biedt Brady labels aan waarmee alle kabels, servers, componenten en rekken in datacenters betrouwbaar kunnen worden geïdentificeerd.

  • vind snel de juiste kabel dankzij betrouwbare labels die blijven kleven
  • voorkom dat de verkeerde kabels worden losgekoppeld
  • identificeer gemakkelijk STP-, UTP-, coax- en glasvezelkabels
  • identificeer gemakkelijk rekken, servers en componenten
  • ontwerp elk gewenst label met Brady Workstation-apps
  • print ter plaatse labels met een Brady-printer wanneer u die nodig heeft 

Eenmaal labelen

Onze betrouwbare labels voor gebogen en vlakke oppervlakken blijven kleven op elke kabel en component. Dit vergemakkelijkt de identificatie voor een snelle foutopsporing om downtime te vermijden. Brady biedt labels aan in elk formaat en elke vorm voor de identificatie van rekken, servers, componenten, STP-, UTP- en coaxkabels. Daarnaast biedt Brady ook vlaglabels aan die zijn ontworpen voor minimaal contact met de glasvezelkabel en een zo groot mogelijke ruimte voor identificatiegegevens.

Gemakkelijk ontwerpen en printen

Brady Workstation biedt een uitgebreid aantal labelontwerpmogelijkheden voor vrijwel elke identificatiebehoefte in datacenters. Labels voor kabels, componenten en rekken en zelfs sitepictogrammen en -identificatie kunnen in slechts enkele stappen worden ontworpen. Ontwerpen kunnen ter plaatse worden geprint met een Brady-labelprinter, zodat het nieuwe label meteen kan worden aangebracht. 

Ondersteun de SLA van uw datacenter met betrouwbare kabelidentificatie. Ontdek hoe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.