RF Code benoemt David Williams tot VP Strategy and Business Development

RF Code, een leverancier van realtime oplossingen voor asset management en monitoring voor datacenters, heeft David Williams aangesteld als zijn nieuwe Vice President of Strategy and Business Development.

Als VP zal Williams verantwoordelijk zijn voor de bedrijfsstrategie van RF Code, inclusief marktpositionering, productdefinitie en onderzoek, en technologische partnerschappen. Williams heeft aanzienlijke ervaring in het definiëren van visie en strategie die de leiderspositie van een bedrijf verbetert en de marktgroei stimuleert. Hij brengt aan RF Code zijn vaardigheden in beheer, analyse, en marketing als zowel uitvoerend als raadslid, met inbegrip van het met succes herpositioneren van producten en beduidend stijgende bedrijfswaarde.

Williams komt naar RF Code vanuit zijn rol van Senior Vice President of Portfolio Strategy bij CA Technologies. Daarbij was hij verantwoordelijk voor het managen van de strategie en visie op alle productgebieden van de portefeuille van CA Technologies ter waarde van 4,5 miljard dollar. Voorafgaand aan zijn rol bij CA Technologies was Williams Vice President of Research bij Gartner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.