ICTroom opent vestiging in Frankrijk

Als onderdeel van het doorlopende initiatief van het bedrijf om high-end datacenteroplossingen in heel Europa te leveren, heeft ICTroom de opening aangekondigd van een nieuw kantoor in Frankrijk. Na de succesvolle installatie van kantoren in München, Brussel en Frankfurt, opent het pan-Europese datacenterbedrijf deze maand een kantoor in Parijs.

ICTroomICTroom, van oorsprong een Nederlandse datacenter-expert met het hoofdkantoor in Amsterdam, ziet dit als een logische volgende stap in de groeistrategie om aanwezig te zijn in de belangrijkste West-Europese datacentermarkten.

Franck Volko, met een sterke achtergrond in de branche en recent nog actief als Global Data Center Strategic Marketing Manager voor FläktGroup, is benoemd tot Manager Director Frankrijk voor ICTroom.

Frank Brand, Managing Director ICTroom Group: “Het opzetten van een speciaal regionaal team in Frankrijk is een natuurlijke volgende stap om onze zakelijke aanwezigheid in Europa uit te breiden en ervoor te zorgen dat we een efficiënte en effectieve manier hebben om onze oplossingen voor onze klanten op het Europese vasteland te implementeren.”

Franck Volko, Managing Director ICTroom Frankrijk: “Het is een belangrijke stap voor het bedrijf om alle aanwezige specifieke kennis en expertise beschikbaar te stellen voor de Franse markt. Naast de traditionele capaciteitsvraag van bedrijven en serviceproviders, zien we ook in Frankrijk een nieuwe behoefte van IoT en Edge-oplossingen en zullen we ons daarom vooral richten op het versnellen van de levering van ons Edge-datacenterportfolio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.