TH&P nieuwe inzamelpartner Wecycle

TH&P, professionele reiniger van ICT-apparatuur, datacenters en serverruimtes wordt inzamelpartner van Wecycle. Treft TH&P tijdens haar werkzaamheden afgedankte elektrische apparaten aan, dan geeft zij deze aan Wecycle om te laten recyclen. Wecycle organiseert de inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen (e-waste).

TH&P komt jaarlijks bij vele honderden bedrijven over de vloer, bijvoorbeeld om schermen, toetsenborden, muizen en andere randapparatuur te reinigen. “Tijdens onze werkzaamheden komen we regelmatig afgedankte apparatuur tegen”, zegt Nathan Talahatu, Manager Marketing, Merk & Innovatie van TH&P. “Het past bij onze duurzame bedrijfsfilosofie om niet alleen te kijken naar de levensduur van apparaten maar ook om verantwoord om te gaan met afgedankte apparatuur. Via Wecycle zijn we er zeker van dat het goed wordt gerecycled en we helpen hiermee onze klanten.”

TH_P-615x411

Jan Vlak, Algemeen Directeur Wecycle, over de samenwerking: “We zijn altijd op zoek naar partners om ons inzamelnetwerk te versterken. Een dienstverlener als TH&P komt veel in aanraking met afgedankte ICT-apparatuur die vaak blijft liggen en de kans loopt om te worden weggegooid. Wij laten hier weer nieuwe grondstoffen van maken. Zo leveren we samen een bijdrage aan de circulaire economie.”

Dossiers