All IT Rooms is Paessler Certified Monitoring Expert

All IT Rooms is onlangs Certified Monitoring Expert van Paessler geworden en kan hierdoor de PRTG-monitoringsoftware van Paessler leveren en ter plaatse installeren.

Ronald Kok, directeur van All IT Rooms zegt hierover: “Voor klanten die het beheer van hun serverruimte in eigen hand willen houden, is dit een ideale oplossing.”

Met de PRTG software van Paessler kan namelijk de volledige ICT infrastructuur gemonitord worden: servers, routers, netwerkverkeer en applicaties. ”Combineer dit met de gespecialiseerde datacenter kennis van All IT Rooms”, zo vervolgt Kok, “en de gehele ICT infrastructuur is feilloos in beeld.”

Daarnaast maken steeds meer klanten gebruik van All-Baas: de remote monitoring service van All IT Rooms. “All-Baas is een monitoring service waarmee onze klanten 24×7 geheel ontzorgd worden voor het beheer van de serverruimte. Hierdoor zien wij problemen direct en kunnen we proactief actie ondernemen. Ook verzamelen wij continu relevante data over de performance van de serverruimte, waardoor wij in staat zijn de efficiency te verbeteren en het energieverbruik te verlagen.”

Meer info over All IT Rooms: http://www.allitrooms.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.