Seminar ‘Cabling evolution for future Data Centres’

Op 28 juni a.s. organiseren Nexans, Microlease en Viavi een speciale namiddag in het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid in Hilversum over gestructureerde bekabeling en testen in het datacenter. Hiervoor bent u van harte uitgenodigd.

Datacenters zijn zoals u weet zeer innovatieve omgevingen en vormen het hart van onze wereldwijde digitale infrastructuur. Als experts op het gebied van connectiviteit weten we maar al te goed hoe uitdagend het is om alle verbindingen tot stand te brengen en op het hoogste niveau te houden. In een namiddag praten wij u bij over de laatste bekabelingtrends, ontwikkelingen en best practices. Bovendien krijgt u de mogelijkheid om hands-on de nieuwste glasvezeltechnologie te testen.

Bij voldoende animo is er na afloop gelegenheid om het museum van Beeld & Geluid te bezoeken.

Het event is volledig gratis. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Indien u met de auto komt is er voldoende parkeergelegenheid. Na afloop krijgt u een gratis uitrijkaart.

Programma

U kunt zich hier aanmelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.