Seminar 'Cabling evolution for future Data Centres'

BannerFenceworks_HilversumDCevent_28.06.18

Op 28 juni a.s. organiseren Nexans, Microlease en Viavi een speciale namiddag in het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid in Hilversum over gestructureerde bekabeling en testen in het datacenter. Hiervoor bent u van harte uitgenodigd.

Datacenters zijn zoals u weet zeer innovatieve omgevingen en vormen het hart van onze wereldwijde digitale infrastructuur. Als experts op het gebied van connectiviteit weten we maar al te goed hoe uitdagend het is om alle verbindingen tot stand te brengen en op het hoogste niveau te houden. In een namiddag praten wij u bij over de laatste bekabelingtrends, ontwikkelingen en best practices. Bovendien krijgt u de mogelijkheid om hands-on de nieuwste glasvezeltechnologie te testen.

Bij voldoende animo is er na afloop gelegenheid om het museum van Beeld & Geluid te bezoeken.

Het event is volledig gratis. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Indien u met de auto komt is er voldoende parkeergelegenheid. Na afloop krijgt u een gratis uitrijkaart.

Programma

U kunt zich hier aanmelden.

Dossiers
Meer over
Lees ook
Base 16-technologie in datacenters: Wat zijn de voordelen?

Base 16-technologie in datacenters: Wat zijn de voordelen?

Hyperscale- en edge-datacenters installeren of upgraden verbindingen naar 400G en 800G (2x400G), voor de overstap naar een server- en spine-leaf-architectuur. Daarbij zijn er verschillende MMF- en SMF-transceiveropties om uit te kiezen en kijkt men tevens naar multimode parallelle optica voor netwerkconnectiviteit op korte afstand.

ODF ondersteunt hoge dichtheid glasvezelinstallaties

ODF ondersteunt hoge dichtheid glasvezelinstallaties

De groei en toenemende complexiteit van IT-systemen en cloudservices, ongeacht het bedrijf en de markt waarin u werkt, blijft de behoefte aan netwerkinfrastructuur stuwen. Oplossingen voor die infrastructuur, zoals optische distributieframes (ODF's), moeten meegroeien en evolueren met de organisatie, en tegemoetkomen aan steeds compactere en daard1

Herziene NEN 8012: meer duidelijkheid over brandveiligheid van kabels

Herziene NEN 8012: meer duidelijkheid over brandveiligheid van kabels

Op 7 juli 2023 is de vernieuwde NEN 8012 over de keuze van leidingtypes gepubliceerd. Deze revisie zorgt voor een afstemming met het aangepaste Bouwbesluit uit 2020, en presenteert een vereenvoudigde norm die de toepassing ervan gemakkelijker maakt.