Colt maakt hybride netwerkverbindingen met Google Cloud mogelijk

Colt Technology Services gaat ondersteuning bieden voor Google Cloud Partner Interconnect. Deze dienst van Google Cloud stelt organisaties in staat om vanaf elke gewenste locatie een verbinding te maken met het Google Cloud Platform.

Google Cloud Partner Interconnect is een nieuwe oplossing binnen het Google Cloud Interconnect-portfolio. In september 2017 introduceerde Google Dedicated Interconnect, een dienst die voorziet in snellere en betaalbaardere connectiviteit dan VPN-verbindingen. Deze dienst is uitgegroeid tot de voorkeursoplossing voor het verbinden van datacenters op locatie met de cloud.

Met Partner Interconnect kunnen organisaties er nu voor kiezen om Colt in te schakelen om hun faciliteit te verbinden met de dichtstbijzijnde Google edge point of presence. Daarbij hebben ze keuze uit diverse subrate interfacesnelheden, variërend van 50 Mbps tot 10 Gbps.

“Partner Interconnect biedt gebruikers van Google Cloud nog meer keuze qua connectiviteit voor hun hybride omgevingen”, zegt John Veizades, productmanager bij Google Cloud. “Samen met Colt maken we het makkelijker voor klanten om hun lokaal geplaatste infrastructuur uit te breiden met het Google Cloud Platform.”

“Dedicated Cloud Access van Colt biedt klanten veilige en betrouwbare private netwerkverbindingen met Google Cloud-diensten”, zegt Peter Coppens, vice president Product Portfolio bij Colt Technology Services. “Deze dienst biedt bedrijven een superieure cloud-netwerkervaring in vergelijking met het publieke internet. Hiermee kunnen zij beschikken over de flexibele en on demand cloud-omgeving die nodig is voor hun digitale transformatie.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.