Schleifenbauer introduceert DCIM-tool DCMS GO

Schleifenbauer introduceert de nieuwe DCIM-softwaretool DCMS GO. DCMS GO is een monitoring-tool voor Schleifenbauer PDU’s en DPM-energiemeters en wordt vanaf heden kosteloos aangeboden aan datacenters die met Schleifenbauer producten werken. De tool is ontwikkeld in samenwerking met het Nederlandse bedrijf Perf-IT.

Indien gewenst kan het pakket door Perf-IT uitgebreid worden naar een volledig (getarifeerd) DCIM-pakket. Dit pakket biedt onder andere mogelijkheden voor live data-visualisatie, alerts via zowel e-mail als SMS en in de meest complete versie het monitoren van alle datacenter elementen.

Integratie van data in DCIM-tool

Sales director Hans Kik van Schleifenbauer: “We helpen onze klant graag met de integratie van de data van onze PDU’s en energiemeters in hun DCIM-tool. We realiseren dit reeds in bekende DCIM-platformen zoals: Perf-IT, Schneider InfraStruxure Manager en Sunbird DCIM. Onze producten communiceren via diverse protocollen, zoals: SNMP (v1, v2c en v3), Modbus en API. Dit maakt integratie makkelijk en haalbaar voor de klant.”

“Datacenters die met Schleifenbauer producten werken en (nog) geen DCIM-tool hebben, of zich oriënteren op een ander pakket, bieden we in samenwerking met Perf-IT een Datacenter Control & Management System (DCMS) aan. De speciaal ontwikkelde DCMS GO biedt een monitoring-tool voor Schleifenbauer PDU’s en DPM-energiemeters, welke wij vanaf heden kosteloos beschikbaar stellen aan onze klanten.”

Toegevoegde waarde

René de Theije, directeur bij Perf-IT: “Onze dienstverlening vult de propositie van Schleifenbauer mooi aan, zonder dat klanten hiertoe verplicht worden. Echter, de eerste ervaringen laten nu al zien dat we vaak van toegevoegde waarde kunnen zijn in het oplossen van monitoring-uitdagingen van de datacenters waar we samen zijn geweest.”

Hans Kik namens Schleifenbauer (links) en René de Theije namens Perf-IT (rechts)

Hans Kik namens Schleifenbauer (links) en René de Theije namens Perf-IT (rechts)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.