Datacenterbeveiliger Workrate treedt toe tot Dutch Data Center Association

Een datacenter (bron: FreeImages.com/Erik Araujo)

Workrate treedt toe tot de brancheorganisatie Dutch Data Center Association (DDA). Workrate is gespecialiseerd in beveiligingsdiensten voor datacenters.

Het Amsterdamse Workrate is in 2003 opgericht door Jop Wolff en Michiel Muller, waarna partner Eelco Wiertsema zich korte tijd later aansloot. Het bedrijf levert beveiligingsdiensten aan diverse sector, waaronder de datacenterbranche. Workrate is actief in alle grote Nederlandse datacenter knooppunten.

Michiel Muller, Commercieel Directeur van Workrate: “Sinds het ontstaan van Workrate in 2003 focussen we ons op het leveren van gespecialiseerde beveiligingsservices voor datacenters. Sinds de samenwerking met onze eerste datacenter klant zijn we uitgegroeid tot de grootste datacenter beveiliger van Nederland. Veel van onze klanten zijn bovendien actief in het buitenland en vragen ons om met hen mee te groeien. Een groter compliment kunnen we ons niet wensen. De Dutch Data Center Association, als brancheorganisatie voor de Nederlandse datacenter sector, representeert het grootste deel van onze klanten. Samen sta je sterker. We zijn dan ook van mening dat een partnership met de DDA zal leiden tot een verrijking van kennis en tot een verdere verbetering van onze services.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.