Datacenterbeveiliger Workrate treedt toe tot Dutch Data Center Association

datacenter2

Workrate treedt toe tot de brancheorganisatie Dutch Data Center Association (DDA). Workrate is gespecialiseerd in beveiligingsdiensten voor datacenters.

Het Amsterdamse Workrate is in 2003 opgericht door Jop Wolff en Michiel Muller, waarna partner Eelco Wiertsema zich korte tijd later aansloot. Het bedrijf levert beveiligingsdiensten aan diverse sector, waaronder de datacenterbranche. Workrate is actief in alle grote Nederlandse datacenter knooppunten.

Michiel Muller, Commercieel Directeur van Workrate: “Sinds het ontstaan van Workrate in 2003 focussen we ons op het leveren van gespecialiseerde beveiligingsservices voor datacenters. Sinds de samenwerking met onze eerste datacenter klant zijn we uitgegroeid tot de grootste datacenter beveiliger van Nederland. Veel van onze klanten zijn bovendien actief in het buitenland en vragen ons om met hen mee te groeien. Een groter compliment kunnen we ons niet wensen. De Dutch Data Center Association, als brancheorganisatie voor de Nederlandse datacenter sector, representeert het grootste deel van onze klanten. Samen sta je sterker. We zijn dan ook van mening dat een partnership met de DDA zal leiden tot een verrijking van kennis en tot een verdere verbetering van onze services.”

Meer over
Lees ook
Hoe moet een datacenter fysiek beveiligd worden? - De cloud biedt de oplossing

Hoe moet een datacenter fysiek beveiligd worden? - De cloud biedt de oplossing

Eagle Eye Networks zorgt voor slimme cloud-camerabeveiliging en cloud-toegangscontrole die ervoor zorgt dat alles op cybersecure wijze beveiligt blijft. Toch blijft er bij veel bedrijven 1 server altijd nog hardnekkig in de hoek staan, de server of recorder voor camerabeveiliging.

Nieuw beveiligingssysteem van Siemon verbetert toegangscontrole tot kasten

Nieuw beveiligingssysteem van Siemon verbetert toegangscontrole tot kasten

Ongeplande downtime van een datacenter kan een bedrijf duizenden euro's per minuut kosten. Terwijl stroomuitval en netwerkstoringen een van de meest voorkomende oorzaken zijn, blijkt uit onderzoek dat uitval van datacenters ook vaak veroorzaakt wordt aan menselijke fouten. In een colocatie datacenter kunnen menselijke fouten zoals per ongeluk toeg1

Schneider Electric: ’Update StruxureWare Data Center Expert zo snel mogelijk naar versie 7.4’

Schneider Electric: ’Update StruxureWare Data Center Expert zo snel mogelijk naar versie 7.4’

Schneider Electric stelt een update beschikbaar die een ernstig beveiligingsprobleem verhelpt in de StruxureWare Data Center Expert software. Door het lek konden aanvallers op afstand gevoelige informatie inzien en toegang krijgen tot onversleutelde wachtwoorden. Het beveiligingslek is ontdekt door Positive Technologies. Aanvallers kunnen het lek1