Mulder-Hardenberg tekent samenwerkingsovereenkomst met FibreFab

Mulder-Hardenberg breidt haar samenwerking met FibreFab verder uit. Het bedrijf wordt FibreFab Elite-distributiepartner.

FibreFab is een leverancier van glasvezelconnectiviteitsproduc­ten die worden gebruikt in datacommunicatie- en telecom­municatienetwerken. Het bedrijf ontwerpt, ontwikkelt, pro­duceert en verkoopt glasvezelbekabeling, koperen kabels en zowel connectiviteits-, beheer- als systeemoplossingen.

AFL Hyperscale joint venture

FibreFab is één van de twee leden van de AFL Hyperscale joint venture. Via deze AFL Hy­perscale-divisie worden hyperscale oplossingen aangeboden die zich richten op de specifieke behoeften van zeer groot­schalige datacenters en bedrijfsnetwerken. Het bedrijf is ondermeer door deals met techgiganten fors gegroeid.

“We hebben een lange en succesvolle samenwerking, daarom ben ik er erg trots op Mulder-Hardenberg te presenteren als onze eerste FibreFab Elite-distributiepartner in de Benelux.” zegt Steven Neal, Sales Director bij FibreFab. Neal zegt uit te kijken naar de samenwerking en het leveren van connectiviteitsoplossingen van FibreFab in de Benelux en Europa. Jos Geerts, CEO van de Mulder-Hardenberg Groep, geeft aan verheugd te zijn om de FibreFab-partnerovereenkomst te tekenen. De CEO kijkt ernaar uit intensief samen te werken met de teams van beide bedrijven om connectiviteitsoplossingen te leveren aan klanten.

Signing-FibreFab_Mulder-Hardenberg

Sales Director bij FibreFab Steven Neal en eigenaar van de Mulder-Hardenberg Groep Mark Landeweer ondertekenen de FibreFab-partnerovereenkomst (bron foto: Mulder-Hardenberg)

Lees ook
NL-ix zet Nokia IP-routing in om te transformeren in gedistribueerd zakelijk internetknooppunt voor heel Europa

NL-ix zet Nokia IP-routing in om te transformeren in gedistribueerd zakelijk internetknooppunt voor heel Europa

NL-ix,Europa's grootste gedistribueerde Internet Exchange provider (IXP), zet Nokia 7750 Service Routers (SR) met snelheden tot 800GE interfaces in voor de meer dan 100 datacenters op het continent.

Nieuwe ITU-normen voor optisch transport tot 800 gigabit per seconde

Nieuwe ITU-normen voor optisch transport tot 800 gigabit per seconde

De nieuwe normen van de Internationale Telecommunicatie-unie (ITU) voor het Flexibele Optische Transportnetwerk (FlexO) voorzien in gegevensoverdracht met snelheden van 400 tot 800 gigabit per seconde (Gbit/s). De nieuwe normen bevatten ook functies voor regeneratie om het bereik van FlexO uit te breiden en een nieuwe klasse van Ethernet-geoptimal1

ITU’s World Radiocommunication Conference maakt afspraken over breedbandconnectiviteit en 6G

ITU’s World Radiocommunication Conference maakt afspraken over breedbandconnectiviteit en 6G

De World Radiocommunication Conference 2023 (WRC-23) heeft onlangs haar deuren gesloten met een belangrijke overeenkomst tussen de lidstaten van de Internationale Telecommunicatie-unie (ITU). De bijgewerkte verdragen voorzien onder andere in de toewijzing van nieuw spectrum voor breedbandconnectiviteit, cruciaal voor datacenters en edge-faciliteit1