Legrand rondt overname van Server Technology af

Legrand maakt bekend de overname van Server Technology te hebben afgerond. Server Technology is gespecialiseerd in rack power distribution units (PDU’s) en power management software voor datacenters.

LegrandDe overname van Server Technology door Legrand werd in juni al aangekondigd door het bedrijf. Met de overname wil het bedrijf zijn positie in de markt voor power oplossingen voor datacenters versterken en zijn aanbod aan PDU’s vergroten. Server Technology wordt onderdeel van de Data Center Power and Control divisie van Legrand, North and Central America, waar ook Raritan deel van uitmaakt. Server Technology en Raritan blijven onafhankelijk van elkaar opereren.

Productontwikkeling versnellen

“De combinatie van Server Technology en Raritan stelt ons in staat productontwikkeling te versnellen, service te verbeteren en snellere reactietijden naar klanten in zowel Noord-Amerika als de rest van de wereld te realiseren”, aldus Brandon Ewing, algemeen directeur van Server Technology.

Server Technology heeft 200 mensen in dienst en bedient ruim 60.000 klanten, waaronder organisaties als Apple, Amazon, Google, Equinix, Samsung, General Electric en Disney. Het bedrijf realiseerde in 2016 een omzet van meer dan 110 miljoen dollar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.