Delta lanceert gratis oplossing voor monitoren kritieke infrastructuur

Delta Power Solutions lanceert InfraSuite Device Master, een oplossing die het mogelijk maakt kritieke datacenterapparatuur zoals koelsystemen en Uninterruptible Power Supply systemen (UPS-systemen) in real-time te monitoren. InfraSuite Device Master is gratis beschikbaar.

InfraSuite Device Master verzamelt statusmeldingen, logbestanden en historische data van kritieke infrastructuur in datacenters in een centraal dashboard. Indien problemen optreden kunnen gebruikers hiervan via e-mail, een tekstbericht of een audiobericht op de hoogte worden gesteld. Het is ook mogelijk infrastructuur in meerdere datacenters via de oplossing te monitoren.

De nieuwe software is gratis beschikbaar en maakt het mogelijk maximaal vijf apparaten te beheren. InfraSuite Device Master is een kleiner broertje van Delta’s InfraSuite Manager, wat een volledige Data Center Infrastructure Management (DCIM) oplossing is. Delta geeft aan dat gebruikers van InfraSuite Device Master eenvoudig kunnen migreren naar InfraSuite Manager.

InfraSuite Device Master van Delta Power Solutions (bron: Delta)

InfraSuite Device Master van Delta Power Solutions (bron: Delta)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.