Nlyte voorziet DCIM-oplossing van nieuwe gebruikersinterface

Datacenter (bron: Pixabay / hrpixa)

Nlyte Software lanceert Nlyte 9.0. Deze nieuwste versie van de datacenter infrastructure management (DCIM) software van het bedrijf is volledig opnieuw ontworpen. Gebruikers kunnen voortaan de gebruikerservaring personaliseren om operationele processen efficiënter te laten verlopen. Ook biedt Nlyte 9.0 ondersteuning voor meer REST API’s om de interoperabiliteit van de oplossing te verbeteren.

De nieuwe versie van de software is voorzien van een interface waarbij data wordt weergegeven op tegels. Met behulp van deze tegels kunnen gebruikers hun dashboard naar eigen wens vormgeven en data laten weergeven op de wijze die het best aansluit op hun behoeften. Daarnaast geeft Nlyte aan dat gebruikers in de nieuwe versie operationele activiteiten met minder muisklikken kunnen uitvoeren.

REST API’s

Nlyte 9.0 biedt ondersteuning voor REST API’s, waarmee ontwikkelaars in staat zijn verzoeken via het HTTP-protocol zoals GET en POST te versturen en ontvangen. Met behulp van deze verzoeken kunnen ontwikkelaars de wijze waarop Nlyte 9.0 informatie ophaalt uit onder meer gebouwbeheersystemen, IT Service Management (ITSM) systemen, financiële applicatie en andere managementsystemen op maat aanpassen. Met deze aanpassingsmogelijkheden wil Nlyte klanten helpen datacenterapparatuur te volgen vanaf het moment dat deze in ontvangst wordt genomen tot het moment dat de apparatuur wordt afgeschreven.

De nieuwe versie van de DCIM-software is geschikt voor iedere webbrowser en mobiel apparaat dat HTML 5 ondersteunt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.