Chatsworth Products treedt toe tot Open19 Foundation

Chatsworth Products (CPI) treedt toe tot de Open19 Foundation. Deze stichting richt zich op de ontwikkeling van gestandaardiseerde en modulaire IT-infrastructuur om een hogere efficiëntie, meer flexibiliteit en lagere kosten in het datacenter mogelijk te maken.

De Open19 Foundation werd in mei 2017 opgericht. Binnen deze community werken bedrijven samen aan open source ontwerpen op basis van gestandaardiseerde architectuur voor computer- en storagecomponenten die in een standaard 19-inch rack kunnen worden geplaatst. Alle Open19-componenten moeten met elkaar compatibel zijn, ongeacht de fabrikant die deze heeft ontwikkeld.

Leden

Founding members van de Open19 Foundation zijn Flex, GE Digital, Hewlett Packard Enterprise, LinkedIn en VaporIO. Daarnaast zijn ook APC by Schneider Electric, Delta, Excelero, Inspur, Groupware, Molex en Rittal lid van de stichting. Nu treedt dus ook CPI toe.

“Industriefora zijn een bewezen manier om waarde toe te voegen aan onze sector door best practices te definiëren en te delen. De Open19 Foundation richt zich op een belangrijke uitdaging binnen de sector: hoe kan rackapparatuur meer uniform en schaalbaar worden gemaakt voor bedrijven van iedere omvang? CPI is verheugd hierbij betrokken te zijn. We denken dat dit zal leiden tot betere rackoplossingen voor onze sector”, aldus Dennis VanLith, directeur Global Product Management bij CPI.

Lees ook
Betere infrastructuurdocumentatie maken

Betere infrastructuurdocumentatie maken

In de wereld van IT-systemen en infrastructuurdocumentatie worden vaak termen als 'single pane of glass', 'single source of truth', 'golden source' en 'zero touch documentation' gebruikt., schrijft David Cuthbertson in een artikel op LinkedIn. Cuthbertson is een specialist op het gebied van het documenteren en visualiseren van onder andere IT- en1

Digitalisering heeft steeds meer invloed op inrichting Nederland

Digitalisering heeft steeds meer invloed op inrichting Nederland

Dat digitalisering invloed heeft op de locaties waar economische activiteiten plaatsvinden, is natuurlijk al langer duidelijk. Jarenlang wilden datacenters dicht bij Amsterdam zijn in verband met de AMS-IX, terwijl al jaren medewerkers van menig bedrijf en overheidsorganisatie makkelijk vanuit de regio kunnen werken vanwege de uitstekende digitale1

Telecom Sans Frontiers schiet Turkije en Syrië te hulp

Telecom Sans Frontiers schiet Turkije en Syrië te hulp

Naast alle menselijk leed dat de zware aardbevingen in Turkije en Syrië hebben veroorzaakt, is er ook sprake van enorme verwoestingen. In het gebied zijn woningen, winkels en bedrijven zwaar beschadigd of erger.