Vertixo neemt Arnhem Internet Exchange over

Vertixo heeft met ingang van 11 augustus 2017 Arnhem Internet Exchange overgenomen. De overname past in de groeistrategie en visie voor de toekomst. Met de overname breidt Vertixo haar positie in de branche verder uit.

ARNIX is in 2013 gestart met het leveren van hoogwaardige connectiviteitsdiensten. In de afgelopen jaren zijn bedrijven, instellingen en scholen aangesloten op het ARNIX-netwerk.

Het initiatief is ontstaan in samenwerking met Data Center Arnhem en Vertixo. Omdat het colocatie datacenter in juni 2017 is verkocht aan Eurofiber heeft Vertixo besloten de aandelen over te nemen. Hierdoor kan Vertixo de dienstverlening en kwaliteit in de toekomst blijven garanderen. Daarnaast biedt het ook de mogelijkheid het connectiviteitsplatform te gaan uitbreiden met security services.

Met de uitbreiding van de dienstverlening willen wij ons focussen op een toekomst waarbij security problematiek het grootste dreigement vormt voor bedrijfscontinuïteit. Inmiddels hebben wij onze dienstverlening onder gebracht bij 7 verschillende datacenter locaties. Hier zullen in november dit jaar 4 locaties aan toegevoegd worden. Vanwege de groei van onze infrastructuur en portefeuille zal ons team versterkt worden.

persbericht-header-615x359
Meer over
Lees ook
nLighten neemt 7 edge datacenters van EXA Infrastructure over

nLighten neemt 7 edge datacenters van EXA Infrastructure over

  Overname opent nieuwe markten voor nLighten in België, Zwitserland en Spanje en breidt de aanwezigheid in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Nederland uit.   nLighten heeft de overname bekendgemaakt van zeven edge datacenters van EXA Infrastructure. Deze stap versterkt de positie van nLighten als marktleider binnen de Europese1

Technisch dienstverlener Unica neemt  Eljes Infrastructurele Projecten over

Technisch dienstverlener Unica neemt Eljes Infrastructurele Projecten over

Technisch dienstverlener Unica neemt het bedrijf Eljes Infrastructurele Projecten over dat actief is in de aanleg van glasvezelnetwerken voor datacenters en networkproviders in de Benelux.

Concentratie in testmarkt: Viavi neemt Spirent over

Concentratie in testmarkt: Viavi neemt Spirent over

Viavi Solutions heeft aangekondigd Spirent Communications over te nemen als onderdeel van een deal ter waarde van 1,277 miljard dollar.