Legrand neemt Server Technology over

Legrand neemt Server Technology over, een Amerikaanse fabrikant van Power Distribution Units (PDU’s). Server Technology is vooral bekend voor Metered Rack PDU’s voor datacenters en andere missiekritieke omgevingen.

LegrandAl langer is Legrand op overnametoer. Zo nam het bedrijf recentelijk onder andere Ortronics, Electrorack, AFCO Systems, Minkels en Raritan over. Nu voegt het bedrijf dus ook Server Technology toe aan dit rijtje.

60.000 klanten

Server Technology is een Amerikaans bedrijf dat is gevestigd in Reno, Nevada. Het bedrijf heeft naar eigen zeggen ruim 60.000 klanten, waaronder organisaties als Apple, Amazon, Google, Equinix, Samsung, General Electric en Disney. Server Technology heeft 200 mensen in dienst en draaide in 2016 een omzet van meer dan 110 miljoen dollar.

Financiële details over de overname zijn niet bekend gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.