Legrand introduceert modulaire 3-fase UPS met dubbele ingang en redundante besturing

Trimod HE van Legrand

Legrand lanceert de Trimod HE, een nieuwe modulaire 3-fase UPS. De UPS biedt een gecertificeerde efficiëntie van 96%. De Trimod HE heeft een vermogen van 80 kVA, beschikt over een dubbele input en een redundant multi control board systeem.

De Trimod HE is modulair opgebouwd. Het systeem bestaat uit meerdere identieke 6,7kW 1-fase power modules. Deze kunnen parallel worden geschakeld. Door het aantal power modules uit te breiden is het mogelijk verschillende redundantieniveau’s te bereiken.

Redundante controleborden

Ook de controleborden zijn redundant uitgevoerd. Indien één van de controleborden uitgeschakeld wordt, betekent dit doorgaans dat ook de modules die door dit controlebord worden aangestuurd worden uitgeschakeld. Om dit te voorkomen distribueert de Trimod HE automatisch het verloren vermogen naar de andere modules om de continuïteit te waarborgen. Daarnaast kunnen dankzij het multi control board modules onder spanning gewisseld worden (hot swap) en hoeft de UPS niet uitgeschakeld te worden.

De Trimod HE is voorzien van een dual input functie (dubbele ingang). Hierdoor kan de UPS gevoed worden door twee verschillende bronnen. De in- en uitgang kan geconfigureerd worden gedurende de installatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.