ABB’s Decathlon for Data Centers heet voortaan ABB Ability Data Center Automation

ABB’s datacenterautomatiseringssuite Decathlon for Data Centers heeft een update gekregen. Daarnaast gaat de suite voortaan door het leven als ABB Ability Data Center Automation en wordt onderdeel van ABB Ability.

ABB Ability is een nieuwe merknaam waaronder ABB zo’n 180 producten en diensten heeft samengebracht op het gebied van onder andere energiemonitoring en -beheer voor onder andere datacenters. Hier wordt nu dus ook de cloud monitoringfunctionaliteiten van Decathlon aan toegevoegd.

Ook maakt ABB bekend Intel Data Center Manager (DCM) te hebben geïntegreerd in ABB Ability Data Center Automation. Intel DCM geeft toegang tot informatie over zowel het energieverbruik van als de thermische omstandigheden in een server. Dankzij deze integratie kan ABB Ability Data Center Automation worden ingezet om de efficiëntie beheren van servers, racks en groepen servers in een datacenter. Ook kunnen datacenterbeheerders data uit Intel DCM correleren aan onder andere omgevingsdata en onderhoudsgegevens.

Decathlon for Data Centers van ABB (bron: ABB)

Decathlon for Data Centers van ABB (bron: ABB)

email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *