Future Facilities vernieuwt 6SigmaDCX software suite

Future Facilities introduceert op Datacenter Dynamics >Enterprise op 14 en 15 maart in New York versie 11 van zijn 6SigmaDCX software suite. Deze suite maakt het mogelijk de impact van wijzigingen die worden doorgevoerd in een datacenter vooraf inzichtelijk te maken.

6SigmaDCX van Future Facilities (bron: Future Facilities)6SigmaDCX is in 2014 door Future Facilities gelanceerd. De oplossing geeft datacenterbeheerders met behulp van Computational Fluid Dynamics (CFD) meer inzicht in de impact die technische wijzigingen hebben op de rest van het datacenter. Versie 11 bevat een aantal nieuwe en verbeterde features om datacenterbeheerders te helpen de betrouwbaarheid en efficiƫntie van hun datacenter te vergroten, evenals het inzicht dat zij in een datacenter hebben.

6SigmaGateway

6SigmaGateway kan voortaan integreren met de DCIM-oplossing Cormant-CS en de Performance Indicator (PI) van The Green Grid. Deze laatste integratie stelt gebruikers in staat de prestaties van hun datacenter te beoordelen op basis van drie meetwaarden: IT Thermal Conformance, IT Thermal Resilience en PUE Ratio. Daarnaast heeft de gebruikersinterface een update gekregen en maakt versie 11 het zowel sneller als eenvoudiger om onder andere kabels, leidingen en kabelgoten te tekenen.

Nieuw in de 6SigmaDCX software suite is 6SigmaAccess, die is gericht op teams. De tool maakt het mogelijk in teamverband te werken aan de uitrol van IT in het datacenter. Wijzigingen die teamleden voorstellen worden in eerste instantie in het change management systeem opgenomen, waarna deze moeten worden goedgekeurd om de wijziging definitief te maken. Deze definitieve wijzigingen zijn vervolgens direct zichtbaar voor alle teamleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *