BlueNet PDU’s van Bachmann helpen energievoorziening nauwkeurig te monitoren

Bachmann levert de BlueNet PDU’s, een totaaloplossing voor het structureren, beheren en monitoren van de energievoorziening in datacenters. De PDU’s maken het mogelijk het energieverbruik en dataverkeer te meten en bieden gebruikers relevante data en beheermogelijkheden voor energiemanagement.

Datacenterbeheerders kunnen met de BlueNet PDU’s van Bachmann de energievoorziening in hun datacenters gedetailleerd beheren. Zo is het mogelijk loads te distribueren om overbelasting van circuits te voorkomen. Ook kunnen drempelwaarden worden ingesteld. Indien deze waarden worden overschreden, wordt de datacenterbeheerder hier automatisch van op de hoogte gesteld, zodat proactief kan worden ingegrepen. Indien gewenst is het mogelijk via internet componenten via internet te herstarten, wat de flexibiliteit en beschikbaarheid van de energievoorziening verhoogt. De PDU’s kunnen worden geïntegreerd met veelgebruikte beheersoftware.

Getest en gedocumenteerd

Alle BlueNet PDU’s die Bachmann levert, worden poort voor poort getest en gedocumenteerd voordat zij bij klanten worden afgeleverd. Elektronische componenten worden continu onderworpen aan stresstesten om een consistente kwaliteit te kunnen garanderen. Bachmann stelt met de BlueNet PDU’s de vereisten die worden gesteld in relevante standaarden en richtlijnen grotendeels te overschrijden. De units bieden een meetnauwkeurigheid van minder dan 1%.

Tot slot wijst Bachmann op het lage energieverbruik van de BlueNet PDU’s. De PDU’s zijn volgens het bedrijf één meest energiezuinige intelligente meetsystemen ter wereld. De PDU’s zijn modulair, wat het mogelijk maakt het aantal PDU’s eenvoudig uit te breiden indien de capaciteit van het datacenter toeneemt. Meer informatie over de BlueNet PDU’s is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *