Open Compute – een introductie (video)

De impact van Open Compute Project op het datacenter groeit met de dag. Wie de website van Open Compute bezoekt, kan gemakkelijk de weg kwijt raken in de veelheid aan projecten, commissies en documenten. Terwijl de vraag ‘wat is OCP nu precies en wat betekent dit project voor de technische infrastructuur van het datacenter?’ niet direct beantwoord wordt.

Een blogger genaamd Eli the Computer Guy heeft echter een interessante introductie gemaakt waarin hij uitlegt wat OCP is, waarom mensen in eerste instantie vaak denken ‘is dat nu alles?’, totdat zij zich de werkelijke impact van Open Compute realiseren. Dit is de video:

Liever meteen de diepte in met tal van in-depth onderwerpen uit de wereld van OCP? Ga dan naar het Youtube-kanaal van OCP: https://www.youtube.com/user/OpenComputeProject

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.