Eaton levert power management oplossingen voor HC3 platform van Scale Computing

Eaton gaat een samenwerking aan met Scale Computing, leverancier van hyperconverged storage, servers en virtualisatie voor middelgrote bedrijven. Eaton levert power management oplossingen die geïntegreerd worden in en mee kunnen schalen met Scale Computing’s HC3 platform.

Het HC3 platform van Scale Computing (bron: Scale Computing)“Naarmate meer middelgrote bedrijven missiekritieke IT-resources naar virtuele infrastructuren verschuiven, staan IT-professionals in toenemende mate onder druk om efficiënties te creëren en tegelijkertijd de bedrijfscontinuïteit zeker te stellen”, legt Jeff Ready, CEO en mede-oprichter van Scale Computing, uit. “Nu Eaton’s producten onze producten aandrijven kunnen deze organisaties profiteren van de hyperconverged trend, terwijl zij hun investeringen op de lange termijn beschermen.”

‘Datacenter in a box’

Scale Computing noemt zijn HC3 virtualisatieplatform een ‘datacenter in a box’. Het platform levert bedrijven server-, storage- en virtualisatiecapaciteit in één enkele toepassing. Het HC3 platform is gebaseerd op componenten die voldoen aan industriestandaarden, helpt bedrijven de operationele complexiteit terug te dringen, stelt hen in staat sneller te reageren op problemen binnen hun organisatie en zorgt voor lagere kosten.

Eaton levert verschillende componenten voor de HC3 toepassingen van Scale Computing:

  • UPS: Eaton’s ENERGY STAR-gecertificeerde 5PX (HC1000 reeks) en 9PX (HC2000 en HC4000 reeks) UPS oplossingen met vergrote batterijmodules. Deze units leveren noodstroom voor de oplossingen van Scale Computing.
  • Rack- en kabelmanagement: Eaton levert een behuizing die op maat kan worden aangepast, waarin componenten zonder gereedschap kunnen worden geïnstalleerd en die geschikt is voor kritieke IT-apparatuur. Daarnaast levert het bedrijf een kabelmanagementoplossing om de luchtstroom en organisatie van racks te optimaliseren.
  • PDU: Eaton’s ePDU G3 Metered Input levert inzicht in het energieverbruik van het HC3 platform van Scale Computing. Deze gegevens worden weergegeven op een LCD-scherm. Eaton’s ePDU G3 Metered Input is geschikt voor hoge temperaturen en beschikt over een hot-swappable meter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.