Awards voor modulaire UPS-systemen Huawei

01-HUAWEI UPS5000-E (40-320kVA)Left View with Open Door

Huawei heeft tijdens de Frost & Sullivan awards in november met haar modulaire UPS-systemen de prijs voor 'Company of the year' in ontvangst mogen nemen. De prijs is voor Huawei een erkenning voor haar innovatieve producten, industrieel leiderschap en uitstekende bijdrage aan de duurzame ontwikkeling van de modulaire UPS-industrie. Voor Huawei is dit de tweede industriële award dit jaar. Huawei won eerder de Platinum Award tijdens de datacenter IT-awards 2016 in Duitsland.

Huawei wordt met deze award bekroond voor al de tijd en geld die het bedrijf gestoken heeft in R&D om de nieuwe generatie datacenter oplossingen te bouwen. De Huawei-oplossingen worden inmiddels binnen de IT industrie over de hele wereld toegepast. Denk hierbij aan Hong Kong Airport, Londen Underground metro, Imperial College Londen, China Mobile en BIT Nederland.

Gautham Gnanajothi (Senior analist, Frost & Sullivan) wees tijdens de uitreiking op het feit dat de innovatie en technologische ontwikkeling van Huawei het bedrijf aan de voorzijde van de modulaire UPS-industrie heeft geplaatst. Fang Liang Zhou (vice-president van Huawei network energie) was tijdens het event aanwezig om de prijs in ontvangst te nemen.

Fang Liang Zhou zei tijdens het ontvangst van de award dat de 'modulaire UPS' gemaakt is voor datacenters omdat deze moeten beschikken over hoge energie efficiëntie, flexibele schaalbaarheid en simpele operatie en management. Voornamelijk de stijgende energiekosten, de intense milieubeperking en de hoge vermogensdichtheid zijn de drijvende krachten achter de modulaire UPS-producten. Door toenemende eisen aan modulaire UPS-systemen en hevige concurrentie moeten UPS-providers continu innoveren om product flexibiliteit en betrouwbaarheid te vergroten. Huawei speelt hier met haar 4 R&D centra met meer dan 300 ingenieurs en 100 patenten goed op in.

De Huawei netwerk en energie productlijn biedt end-to-end oplossingen met betrekking tot datacenters, UPS-systemen, Communicatie, energie en slimme installaties. Door gebruik te maken van een solide technische opbouw binnen de ICT-sector zal Huawei continue blijven ontwikkelen binnen de datacenter infrastructuur.