FNT en ABB integreren FNT Command met Decathlon for Data Centers

FNT, gespecialiseerd in het beheer van kritieke infrastructuur, en industriële automatiseerder ABB gaan een samenwerking aan. De partijen integreren de Data Center Infrastructure Management (DCIM)-oplossingen FNT Command van FNT en Decathlon for Data Centers van ABB.

FNT Command is een oplossing waarmee het mogelijk is in zowel 2D als 3D de indeling van datacenterruimten te visualiseren. Daarnaast maakt de software IT-assets binnen het datacenter inzichtelijk. Denk hierbij aan software, servers, netwerkapparatuur, PDU’s, UPS-systemen en koelinstallaties. Deze onderdelen kunnen vanuit één centrale interface worden beheerd.

FNT Command (bron: FNT)

FNT Command (bron: FNT)

Decathlon for Data Centers

Decathlon for Data Centers is DCIM-software van ABB die is gebaseerd op het ABB System 800xA procesbeheerplatform. De DCIM-oplossing maakt het mogelijk datacenter te monitoren, beheren en aan te sturen. De software verzamelt informatie van IT-, power-, koeling- en technische gebouwsystemen. Ook is het mogelijk via Decathlon for Data Centers verschillende taken van datacenterbeheerders te automatiseren.

De bedrijven stellen dat de workflow tools van FNT de real-time power monitoringssoftware van ABB aanvult. Door de software van beide bedrijven te combineren willen FNT en ABB datacenterbeheerders sneller kunnen voorzien van real-time informatie over de status en gezondheid van hun datacenter. De combinatie helpt gebruikers IT-assets sneller op te sporen en verbetert de samenwerking tussen de IT- en facilitaire afdeling.

Decathlon for Data Centers van ABB (bron: ABB)

Decathlon for Data Centers van ABB (bron: ABB)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.